Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem akarok a Balatonra menni...

Nem akarok a Balatonra menni mit csináljak?

Figyelt kérdés

A szüleim nem értik meg h rühellem a Balatont de ma a munkájuk miatt lefogunk menni h ha már arra járunk akk menjünk a Balatonra is -.-" az 1ik legtávolabbi pontjára fogunk menni szóval1 csomót kell utazni és nem is alszunk ott hamar jövünk vissza(ami nekem rossz mert ha ott maradnánk akkor legalább vmi nyaralás feelingje lenne) ráadásul szülőkkel.. tiszta ciki csak leégetnek a korombeliek elött meg így figyelnem kell mit mondok nem ihatok pl energia italt nem tok úgy ismerkedni stb.. ráadásul a fürdő ruhám is 1 fos.. akkora a segge h majdnem felér a hátamig xDD na m1 azért vettük meg mert azt mondták h ha megvehetik kapok 1 rendeset is.. naná h nem vettek..

jah meg lehet h ma fog jönni a nővérem is Romániából (nem mondta meg pontosan h mikor jön) ha ma jön nekem fontosabb h vele találkozzak végre mint h a Balcsin pancsoljak -.- szóval odamegyünk délután csomó idő... elintézik amiért jöttek még több idő alig lesz idő h ott legyünk abban a kis időben is a retkes vízben a szülők égetnek ahogy tudnak aztán megint 1 csomó idő míg viszamegyünk

Mit csinálják h felfogják h utálom a Balatont?

És ha nem fogják fel és levisznek magukkal mit csináljak? 1ftm sincs szval elfoglalni non nemtom magam

bocsi a hibákért meg a regényért tom h nem túl nagy probléma a ti szemetekben..

2011. júl. 15. 12:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem mond meg nekik, hogy amíg ők a Balatonon lesznek, addig te helyesírást tanulsz otthon. Tuti siker lesz!
2011. júl. 15. 12:20
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

kis....

ennyi áldozatot meghozhatsz , a szüleid örömére

2011. júl. 15. 12:20
 3/24 A kérdező kommentje:
de ők menjenek ha akarnak csak engem hagyjanak ki
2011. júl. 15. 12:21
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Ahelyett, hogy a szüleid magukkal cipelnek a Balatonra, inkább megnevelhetnének, mert irtózatosan buta vagy, szinte már fizikailag fáj a butaságod. Kicsit szállj magadba és gondold végig hogyan viselkedsz, mit írsz és persze el tudom képzelni, hogy milyen bő a szókincsed is. Sajnálatra méltó vagy. Mások örülnek ha akár egy napra is eljutnak Balatonra, te pedig tehernek érzed. A szüleidet pedig nem kellene szégyellened, hiszen nekik köszönheted h mindent megadnak neked és ilyen elkényesztetett kis liba lett belőled.
2011. júl. 15. 12:28
 5/24 anonim ***** válasza:
96%

Én anno a seggemet vertem volna a plafonhoz örömömben, ha a szüleim "csak úgy" nyaralni visznek...

Amúgy a Balaton nem csak a vízről szól, lehet várost nézni, vásárolgatni, olvasni egy jó könyvet, miegyéb, ne sajnáld már magad ennyire!

2011. júl. 15. 12:32
 6/24 anonim ***** válasza:
96%

Akkor maradj otthon.

Habár,te még biztos kisgyerek vagy,akit nem lehet egyedül hagyni,mert egy érett normális ember nem szégyell a szüleivel lenni.

2011. júl. 15. 12:41
 7/24 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. júl. 15. 12:42
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd meg a szüleidet,hogy keressenek egy baby sittert,és majd vele otthon maradhatsz.
2011. júl. 15. 12:42
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Becsüld meg őket és gondolj arra,hogy érted güriznek..:/ és gondolj az afrikai éhező gyerekekre..

Nekik a Balaton meg a nyaralás ÁLOM!!

2011. júl. 15. 13:23
 10/24 anonim ***** válasza:
95%
:)első vagyok és mindenkivel egyet értek.
2011. júl. 15. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!