Nem akarok a Balatonra menni mit csináljak?
A szüleim nem értik meg h rühellem a Balatont de ma a munkájuk miatt lefogunk menni h ha már arra járunk akk menjünk a Balatonra is -.-" az 1ik legtávolabbi pontjára fogunk menni szóval1 csomót kell utazni és nem is alszunk ott hamar jövünk vissza(ami nekem rossz mert ha ott maradnánk akkor legalább vmi nyaralás feelingje lenne) ráadásul szülőkkel.. tiszta ciki csak leégetnek a korombeliek elött meg így figyelnem kell mit mondok nem ihatok pl energia italt nem tok úgy ismerkedni stb.. ráadásul a fürdő ruhám is 1 fos.. akkora a segge h majdnem felér a hátamig xDD na m1 azért vettük meg mert azt mondták h ha megvehetik kapok 1 rendeset is.. naná h nem vettek..
jah meg lehet h ma fog jönni a nővérem is Romániából (nem mondta meg pontosan h mikor jön) ha ma jön nekem fontosabb h vele találkozzak végre mint h a Balcsin pancsoljak -.- szóval odamegyünk délután csomó idő... elintézik amiért jöttek még több idő alig lesz idő h ott legyünk abban a kis időben is a retkes vízben a szülők égetnek ahogy tudnak aztán megint 1 csomó idő míg viszamegyünk
Mit csinálják h felfogják h utálom a Balatont?
És ha nem fogják fel és levisznek magukkal mit csináljak? 1ftm sincs szval elfoglalni non nemtom magam
bocsi a hibákért meg a regényért tom h nem túl nagy probléma a ti szemetekben..
Basszus,nem vagyok egy ideges típus,de ez már sok!
Miért kell azt piszkálni,aki nem akar elmenni a balatonhoz vagy bárhova,azért,mert ti ezt nem engedhetitek meg magatoknak?
Képzeljétek,a szüleim Szicíliában vannak,de én nem mentem el,mert az utolsó pillanatban meggondoltam magamat...De mindegy,mert 2 hét múlva úgy is megyünk nyaralni olaszba.
Amúgy én is utálom az élővizeket,ezért ha nyaralunk,lehet akármilyen fehér homokos a part,én bele nem megyek a tengerbe,inkább a hotel medencéjében fürdök vagy napozok.
Kérdező,szerintem próbálj velük beszélni,vagy csinálj úgy,mintha beteg lennél.
Nálam az szokott bejönni,hogy "nagyon szokott fájni a fejem és a hasam",ilyenkor nem erőltetik,hogy menjek velük...Ha nem szívtelenek a szüleid,akkor biztos,hogy megértik,hogy betegen nem akarsz kocsiban ülni ;D
Sok sikert!
Ha elég érett lennél nem szégyellnéd a szüleid. Miért szégyelled? Mondd meg nekik, hogy vagy nem szeretnél menni, vagy ha már visznek akkor keresd mások társaságát. Szerintem a szüleid eléggé tudják hogy ne zavarjanak meg ha másokkal (mivel úgy látom nem akarsz a vízbe menni) beszélgetsz.
Ha egyik sem akkor szépen mond meg nekik: Nem szeretnék menni a Balatonra mert nem akarok ott lenni, nem szeretem ezt azt helyet. így például elmondhatnád. De nem hiszem hogy a szüleid olyanok hogy figyelmen kívűl hagyják a véleményed.
"A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:22"
Félig igazad van basszus,de hogy lehet már az első válaszolóhoz is ilyen s.ggfej?!Ez nem ad indokot a te nagyképűségedre sem.. hogy jaj,meggondoltammagamnemmegyek Szicíliába..-.-" ,mert majd jövő héten meg Olaszország?-.-
NEM TUDLAK IRIGYELNI!!Beképzelt senkiházi vagy,nem más.
15:44
Lehet,hogy nagyképű vagyok,de legalább írtam egy normális választ a kérdésre és nem sajnáltattam magam...
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:22
Normálisat?Én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!