Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem akarok a Balatonra menni...

Nem akarok a Balatonra menni mit csináljak?

Figyelt kérdés

A szüleim nem értik meg h rühellem a Balatont de ma a munkájuk miatt lefogunk menni h ha már arra járunk akk menjünk a Balatonra is -.-" az 1ik legtávolabbi pontjára fogunk menni szóval1 csomót kell utazni és nem is alszunk ott hamar jövünk vissza(ami nekem rossz mert ha ott maradnánk akkor legalább vmi nyaralás feelingje lenne) ráadásul szülőkkel.. tiszta ciki csak leégetnek a korombeliek elött meg így figyelnem kell mit mondok nem ihatok pl energia italt nem tok úgy ismerkedni stb.. ráadásul a fürdő ruhám is 1 fos.. akkora a segge h majdnem felér a hátamig xDD na m1 azért vettük meg mert azt mondták h ha megvehetik kapok 1 rendeset is.. naná h nem vettek..

jah meg lehet h ma fog jönni a nővérem is Romániából (nem mondta meg pontosan h mikor jön) ha ma jön nekem fontosabb h vele találkozzak végre mint h a Balcsin pancsoljak -.- szóval odamegyünk délután csomó idő... elintézik amiért jöttek még több idő alig lesz idő h ott legyünk abban a kis időben is a retkes vízben a szülők égetnek ahogy tudnak aztán megint 1 csomó idő míg viszamegyünk

Mit csinálják h felfogják h utálom a Balatont?

És ha nem fogják fel és levisznek magukkal mit csináljak? 1ftm sincs szval elfoglalni non nemtom magam

bocsi a hibákért meg a regényért tom h nem túl nagy probléma a ti szemetekben..

2011. júl. 15. 12:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

14.22! Neked sem ártana egy kis nyelvtanozás a kérdezővel...És képzeld,én megtehetném,hogy lemegyek Balatonra,de ugyanúgy az a véleményem,hogy minek kell ekkora hisztit csapnia a kérdezőnek? Anyád és apád azért megy a Balatonra,hogy neked minden sz*rod meglehessen és ennyit te is megtehetsz,hogy lemész velük és túlélsz egy délutánt.Nem olyan gázos dolog szülőkkel menni,nagyon sok tizenéves megy szülőkkel. Amúgy a Balaton vize természetes,szóval kisebb az esélye,hogy elkapsz pl. egy hüvelygombát mint egy medencében.:)

És szerintem ha megmondod,hogy találkozni akarsz a testvéreddel,akkor megértik a szüleid is és nem kell lemenned Balatonra.

2011. júl. 16. 08:33
 22/24 anonim ***** válasza:

mélytányérba liszt, kakaó, víz, darabkák a tegnapi kajából, ezt összekutyulni, egy nagyonpicit be a mikróba

és bumm a budiba, kész is az instant hasmenés^^

2011. júl. 16. 21:33
 23/24 anonim ***** válasza:

Van egy enyhe sejtésem ,hogy a szüleid nem maguknak tervezik ezt a kiruccanást,hanem a lányuknak/fiuknak. Nemám ,hogy örülnél,hogy elmehetsz,valaki sír örömébe ,ha megteheti. Ilyen embereket..

Ha pedig a te akaratos szemszögedből figyelem,hívd el a barátnődet,hogy menjen veletek Balatonra.

2011. júl. 17. 12:29
 24/24 anonim válasza:
Szerintem meg ennyi áldozatot hozhatsz,elvégre ez a legkevesebb,hiszen ők hoztak világra!!!Anyukád kín keservvel megszült,hogy élhess,és a nevelésben meg segít apukád,szerintem örülj,hogy minél több időt tölthetsz velük,mert én nekem a családom már szétszakadt,nekem már nem lehetnek olyan élményeim,mint pl.:Balatonra menni szülőkkel(EGYÜTT!!!)
2013. ápr. 20. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!