Mit csináljak? El akarok innen menni.
Ma az történt hogy tesom mondta hogy takaritsak össze a szobámba.
Én mondtam neki hogy majd.
Apám be jött hogy mi a bajod??
Tesom bele verte a fejem a számitó gép asztal sarkába.
Apu meg egy szót sem szólt neki.
Pedig vérzett is.
Még neki adott igazat.
A hibákért bocsánat de sirok is.
Mit csináljak nem birok igy élni!!
Hát nem annyira hogy jelei vannak.
Csak ugye nekem fáj mert pl: 1-kor meg ver 3-kor nem lesz semmi bajom
Kérd valamelyik családtagod segítségét! Anyukád, nagybácsi, nagyszülő... Valakit!
Ha úgy érzed, senki nem segít, és mindenki a tesód mellett áll, akkor gondolkozz el, tényleg nem vagy hibás semmiben?
Ha így van, akkor szerintem nem sok más választásod van, mint külső segítséget kérni. Önkormányzat, gyermekvédelmi szolgálat. A tesód nagykorú, felelősségre lehet vonni. Ha bármi nyoma van a verésnek, azonnal mutasd meg valakinek!!!
Kezd el ezzel fenyegetni, talán ettől is visszább vesz.
Szülőkön kivül senki nincs.
Anyának nem merem megmondani mert megfenyeget.
Most is idejött le lökött a székről fojtogatott meg azt mondta megöllek büdös patkány.
A semmiért.
Ja de azért mert disznóóll van a szobámban.
De az őt mért zavarja.
Meg most amire egész eddig vigyáztam kis távirányitomat falhoz csapta.
Már nem jó :(
Meg most kérdezi mi leszek ha nagy leszek putri cigány?
Majd jövök holnap aztán irok.
Addig sziasztok mert már majdnem eltörte a kezem.
nem merek erröl senkinek sem beszélni.
Szólj anyukádnak! Nem mehet tovább az, hogy a tesód minden nap [?] megver.
Apukád meg nem értem. Ha nekem anyám [apám nem hiszem, de akkor is] látta volna, hogy a tesóm beleveri a számítógép asztalába a fejemet, akkora pofont adott volna neki, hogy csak nézett volna.
Ne félj, hanem szólj anyukádnak MINDIG. Ha továbbra is ver, megint szólsz, és mindig, mikor megver. Gondolom kapna érte büntetést, szóval egy idő után abbahagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!