Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? El akarok...

Mit csináljak? El akarok innen menni.

Figyelt kérdés

Ma az történt hogy tesom mondta hogy takaritsak össze a szobámba.

Én mondtam neki hogy majd.

Apám be jött hogy mi a bajod??

Tesom bele verte a fejem a számitó gép asztal sarkába.

Apu meg egy szót sem szólt neki.

Pedig vérzett is.

Még neki adott igazat.

A hibákért bocsánat de sirok is.

Mit csináljak nem birok igy élni!!

2010. jún. 19. 12:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Mert megverne.
2010. jún. 19. 12:41
 12/51 A kérdező kommentje:

Hát nem annyira hogy jelei vannak.

Csak ugye nekem fáj mert pl: 1-kor meg ver 3-kor nem lesz semmi bajom

2010. jún. 19. 12:42
 13/51 A kérdező kommentje:
Nem tudja
2010. jún. 19. 12:44
 14/51 anonim ***** válasza:
80%
nagymama, nagynéni, nagybácsi......akárki rokonak szóljál, néha a szülök nem látják a fától az erdőt és rosszul döntenek a két gyerek közt, a tesódnak nincs joga megverni, ha apu anyu nem hallgat rád, majd segít valaki más a családból
2010. jún. 19. 12:44
 15/51 anonim ***** válasza:
80%

Kérd valamelyik családtagod segítségét! Anyukád, nagybácsi, nagyszülő... Valakit!

Ha úgy érzed, senki nem segít, és mindenki a tesód mellett áll, akkor gondolkozz el, tényleg nem vagy hibás semmiben?

Ha így van, akkor szerintem nem sok más választásod van, mint külső segítséget kérni. Önkormányzat, gyermekvédelmi szolgálat. A tesód nagykorú, felelősségre lehet vonni. Ha bármi nyoma van a verésnek, azonnal mutasd meg valakinek!!!

Kezd el ezzel fenyegetni, talán ettől is visszább vesz.

2010. jún. 19. 12:47
 16/51 A kérdező kommentje:

Szülőkön kivül senki nincs.

Anyának nem merem megmondani mert megfenyeget.

Most is idejött le lökött a székről fojtogatott meg azt mondta megöllek büdös patkány.

A semmiért.

Ja de azért mert disznóóll van a szobámban.

De az őt mért zavarja.

Meg most amire egész eddig vigyáztam kis távirányitomat falhoz csapta.

Már nem jó :(

Meg most kérdezi mi leszek ha nagy leszek putri cigány?

2010. jún. 19. 12:52
 17/51 A kérdező kommentje:

Majd jövök holnap aztán irok.

Addig sziasztok mert már majdnem eltörte a kezem.

nem merek erröl senkinek sem beszélni.

2010. jún. 19. 12:54
 18/51 anonim ***** válasza:
85%
A tesód fiú létére téged ver meg?könyörgöm ha 18 éves és fiú akkor legyen már annyi ezse,hogy egy lányt nem ver meg. főleg ha még gyerek és védtelen.Én már az első verés után leléptem volna,de nem csak ez a megoldás van.Az is egy lehetőség,hogy táborokba mész amikor csak tudsz és évközben[tanávközben]meg beíratkolzol valami küzdő sportra és ha a helyzet úgy kívánja megmutatod,hogy mit tudsz.előbb utóbb rájön majd a tesód,hogy nem vagy olyan védtelen.Ha meg ez sem jön be akkor menj el a verés után orvoshoz és utána menj a rendőrségre.akár a testvéred akárnem ehhez nincs joga.Látlelettel a rendőrök megbüntethetik.
2010. jún. 19. 12:54
 19/51 anonim ***** válasza:
80%
sajnállak amiért ilyen szüleid vannak,de ezek nemis nevezhetők szülőnek.Nincs egy rokonod se?
2010. jún. 19. 12:59
 20/51 anonim ***** válasza:
80%

Szólj anyukádnak! Nem mehet tovább az, hogy a tesód minden nap [?] megver.

Apukád meg nem értem. Ha nekem anyám [apám nem hiszem, de akkor is] látta volna, hogy a tesóm beleveri a számítógép asztalába a fejemet, akkora pofont adott volna neki, hogy csak nézett volna.

Ne félj, hanem szólj anyukádnak MINDIG. Ha továbbra is ver, megint szólsz, és mindig, mikor megver. Gondolom kapna érte büntetést, szóval egy idő után abbahagyná.

2010. jún. 19. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!