Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg sokat "várnék" el tőlük?

Tényleg sokat "várnék" el tőlük?

Figyelt kérdés

Két tini gyerekem van 16 lány 14 fiú.

Semmi extra dolgot nem szeretnék, csak annyit, hogy ha otthon vannak, (mint most szünetben)akkor ne kupira menjek haza, el legyen mosogatva, meg ilyen dolgok.

Tegnap a fiam nem evett,regg. mert nem volt idelye! csinálni magának egy szelet kenyeret.Az apjánál 3 kor ettek, aztán akkor amikor én haza mentem, és főztem.Olyan 7 ó körül,egy tányér levest.Iszonyat sovány..

Most is hívom őket milyen az idő otthon.Mondja a lányom, hogy el van borulva.De a ruhák kint vannak, ők meg elmentek az apjukhoz.

Tényleg sokat kérek hogy ezeket a dolgokat megcsinálják?

Olyan nehéz lett volna betenni azt a szárítót?

Még ő volt most megsértődve...

Rosszul eseik, hogy ennyire nem képesek.

Igaz én voltam az aki azt mondta mikor kicsik voltak, ti csak tanuljatok, hétvégén meg pihenjetek.

Ma már teljesen másképp csinálnám, az biztos.

2010. jún. 18. 09:17
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Az apja csak röhög mindenn, mint most is...

Csak egy két dolgot mondtam neki.

Természetesen velem van a baj, a felfogásommal...

Mondtam neki beszélgessen el vele.(mármint a fiúval)

Az volt rá a válasz, hogy ő nem avatkozhat bele, mert ő nem tudhatja hogy nálunk mi hogy van.Mintha nem is a gyerekéről beszélne...

De nem is számítottam másra...

Nyilván nem véletlen hogy elváltunk.Csak az bánt, hogy a női nemet a fiam is így fogja kezelni, mivel az apjától ezt tanulta, látta.

2010. jún. 22. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!