Nagyon félek tőlük. Mit tehetnék?
Arról van szó, hogy van egy tánccsoport és abba járok én is.Van benne pár cigány (akiket én nem szidok, nincsen semmi bajom velük) Eddig semmi bajuk nem volt, csak az hogy mindig én és a barátnőm álltunk elől.De erről szerintem nem mi tehetünk.Hátunk mögött állnak, és rendesen tánc közben hallottuk hogy röhögnek rajtünk és beszélnek rólunk elég csúnyákat.Nagyon rossz kedvünk lett majdnem sírtunk mert ez nekünk nagyon rosszul esett.Meg grimaszokat is vágtam meg ilyenek.Aztán tánc végén kijelentettük a tanárnak hogy ne haragudjon de mi ezt nem szeretnénk így folytatni,sírtunk,és hogy ki szeretnénk szállni.Egyébként jövő héten lépnénk fel.Mondta a tanár hogy szerinte mi ketten vagyunk a legjobbak (nem dicsekedés miatt mondom) és hogy mivel ő ingyen tanít minket mondta hogy ha mi kiszállnuk nem fog többet tanítani mert a többi mind egy nulla.Ezt megbeszéltük mondta hogy ne foglalkozzunk velük,stb. Majd ő jövő órán megbeszéli velük.Erre mondtam a barátnőmnek hogy elkísérem.De megláttuk őket hogy ott vártak minket, ezért egy nagy kerülőt tettünk.Nagy szerencsére találkoztunk nagymamámmal épp akkor ment haza.Erre mondtam neki kisérjen már el minket mert meg akarnak verni.Erre mondják hogy várjak beszélni akarnak mondom mondjad itt....Erre mondta hogy mi beszélünk róluk meg ilyenek közbe nem igaz.Erre nagymamám mondta hogy ő már megy haza erre lekezdtek nagyimnak pofákat vágni meg ilyenek.Erre mondtam h ne pofázzanak nagyimnak mert én se pofázok az ővének.Mondták hogy meg fognak verni meg hogy holnap beszélnük.Ezt én elmondtam anyukámnak nagyon ideges, holnap azt mondta reggel megfogja az egyiket és megrángatja ....de félek hogy akkor sokkal jobban megvernének.Barátnőm is fél...Mit tehetnék??Mondjam anyunak hogy ne csináljon semmit?? vagy mi lenne a jó megoldás ??sírva jöttem haza remegek a félelemtől
Köszönöm annak aki végig olvasta!előre is köszönöm a válaszokat
Szia! Nyugi, szerintem nem fognak csinálni semmit!:) Velem is volt már ilyen h cigó csajok megfenyegettek h megvernek szintén ok nélkül mint téged. De nem lett belőle semmi csak a szájuk járt. Ha úgy láttad rajtuk h télleg komolyan gondolják akkor próbáld a barátnőddel együtt megbeszélni velük hogy mi bajuk van veletek. Lehetőleg olyan helyen pl forgalmas utcán ahol ha kell akkor szemelőtt vagytok és ha verekedésre kerülne a sor akkor valaki tuti h segítene nektek. Jobbat nem tok. :S
L/14
Anyudnak van egy kis sütnivaja nem kezd ki cigányokkal,tudni "illik",hogy ezek a cigányok szólnak a családnak (bátyó,apa,anya) aztán nem biztos,hogy ti fogtok jól kijönni belőle.
2.) azért nem értem,hogy miért nem annyit kértetek,hogy hagy álljatok hátul..
3.) egy tánc tanártól SOHA nem hallottam olyat,hogy "a többi egy nulla" ha ingyen tanít ha nem,egy tanár ilyet NEM mondhat,itt azért egy kicsit elgondolkoztam,hogy igaz-e a történet,de mindegy :)
Szerintem szólj anyukádnak,hogy ne csináljon balhét,lehet,hogy 'csak' a szájuk nagy..
Nekem ég csak egy barátommal történt, hogy azért verték meg szegényt, mert keresztülbicajozott az ő lakóteleprészükön, mert arra rövidebb volt neki... Szóval mindenképpen gázspray!!! nekem is van
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!