Félek anyámtól. Mit tehetnék ez ügyben? (folytatódik)
Hát semmiképp se azzal kezdd,hogy bekonferálod neki,hogy bepasiztál.15 vagy,ebben a korban még nagyon ritka,hogy az ember megtalálja az igazit.(bár ismerek ilyen személyes példát,volt gimis osztálytársam,én ui.már 28 vagyok,szóval K.Dóri annak idején 15 évesen ismerte meg B.Pétert és azóta,13 éve együttvannak,időközben Péter pedig el is vette feleségül Dórit).
De ez ritka,mint a fehér holló.Egyelőre szerintem hanyagold a bemutatást.Járjatok,mozi,süti,színház,bulik,ha anyu elenged ilyen helyekre(engem 15 évesen nem engedtek el pl.bulizni)
Ja,most 29 vagyok,mielőtt kérdeznéd,szal ez rég volt.
Szerintem ülj le vele beszélgetni,mond el neki,hogy szereted és hogy sosem marad egyedül.Adj neki mindenben igazat,hiszen megteremtette neked a jót(bár nem ismerem a körülményeket),ad neked enni..stb. Hallgasd meg a véleményét,de a saját szívedre hallgass!Viszont ha elhagy a fiú,ne siránkozz..
16/L
kicsit egyetértek édesanyáddal, mivel valóban egy kapcsolat tönkre mehet még anyukád ott lesz neked mindig. Azt is megértem, hogy szeretitek egymást ezzel a fiúval, de valami olyan opciót kell kitalálnod , hogy neked és édesanyádnak is jó legyen. Sztem ülj le vele, mondd el neki, hogy igaz hogy fiatal vagy, és hogy ő neked ugyanolyan fontos marad 10 vagy akár 20 év múlva is, hiszen az anyukád. A barátoddal is ülj le és beszéld meg vele hogy anyukád magányonak érzi magát és félt. Ez mind természetes dolog. Mutass be a barátod és győzzétek meg anyukdat arról hogy igenis jó hogy ti együtt vagytok és ez nem megy a ti kapcsolatotok kárára sem. Azt viszont ne engedd hogy olyanokat mondjon h nem szeret téged. Anyukádnak nincsenek barátnői akikkel összejár vagy ismerősök? Mert esetleg ő még te a fiúddal vagy talán összejárhatna a barátnőivel és beszélgethetnének. Addig is leköti magát!
Remélem tudtam segíteni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!