Kamaszok, ti haverkodnátok velem ha ismernétek személyesen? (Folytatódik lent, tulajdonságokkal)
Elég unalmas társaság vagyok szerintem, meg mások szerint, nincsenek olyan vicces, poénkodós beszólásaim nem tudok olyanokat. Előfordul hogy többet nyavajgok a kelleténél, meg hogy túl hamar felb*szódik az agyam, de általában nyugodt vagyok, meg rendes mindenkivel aki hozzám is az. Én nem szoktam a haverjaimmal úgy beszélni hogy "b*zd meg" meg ilyeneket, hanem szépen beszélek, csak akire mérges vagyok arra káromkodok.
Haverkodnátok velem ha ilyen vagyok és ismerősötök lennék?
14/F
Háthallod.. Ebből amit leírtál végtelen féle embert ellehet képzelni. Max irsz privit,beszélünk egy keveset azt ugy megmondom..:/
14L
Öhh...hát attól függ.:D
Én szeretem a pörgősebb emberkéket,akiknek jó a dumájuk.
Viszont ettől függetlenül szerintem vannak jó tulajdonságaid is(ne mond azt hogy nincsenek,mert az lehetetlen.:P)szóóval..lehet.
12/L
Ennyiből elég nehéz megmondani :D
18/F
Neked nem nagy társaságban kell próbálkozni, ott szürke kis egérkévé válhatsz. De mondjuk ha kedves vagy, és odajönnél hozzám beszélgetni, vagy rámírnál valahol, akkor valószínű nem küldenélek el melegebb éghajlatra.
De ettől függetlenül ennyiből tényleg lehetsz bárki, nehéz lenne megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!