Szülők! Mit tennétek ha ezt csinálná veletek a 15 éves kamasz lányotok?
Elszökött itthonról és egy levelet hagyott itthon. A következőt írta:
"Kedves Anya és Apa!
Ne aggódjatok biztos helyre mentem. Egyedüllétre van szükségem és elegem van már abból, hogy követtetek és mindent kell tudjatok. Nagyon szeretlek ed nem bírom már tovább. Ha bíztok bennem, akkor békén hagytok és nem kerestek. Sajnálom, de úgy tűnik másképp nem tudom megértetni, hogy több magánéletre van szükségem és, hogy bízhattok bennem. Pár nap múlva jövök, ne akadjatok ki."
ui. A telefonja ki van kapcsolva.
Túl vagytok rajta, épségben meglett, ez a legfontosabb.
De azért én azt is átgondolnám, hogy vajon most nem kapott-e lovat maga alá azzal, hogy egy ilyen tett semmilyen módon nem lett megtorolva. Eztán gyakorlatilag úgy rángathat titetek, ahogy akar. Ha valami nem tetszik, elég csak kilátásba helyeznie, hogy megint lelép egy-két napra (ha a sarkatokra álltok, legfeljebb meg is teszi, hiszen nincs következménye) és máris minden úgy lesz, ahogyan a kisasszony óhajtja.
Én megbüntettem volna, de lehet, hogy elég ijesztő lett volna a számára az is, ha a rendőrség hozza haza valamelyik barátjától, barátnőjétől. Az ilyenkorú tinik még nagyon komolyan veszik a rendőrséget. Talán attól ráébredt volna, hogy otthon van a helye, nem megfelelően viselkedett.
Borzasztó nehéz okosnak lenni a gyermeknevelésben. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb tanácsot valahol mindnyájunk hozzászólásának összegyúrásából nyered.
Szerintem nagyon dedosan kezelték a gyereket. De ha haza jön ne ez legyen az első: Jaj picim mennyire agodtunk érted!
Hanem rögtön szidják le!
úgy nyakonvágnám,hogy a villanykarókkal köszöntené föl a trafóházat abban biztos lehetne!
nem vagyok a verés ,és a szidás híve ,de ez azért túl megy minden határon..nem olyan nagylány ő hogy neki ilyenféle magánélete legyen..persze kell is hogy legyen neki,de nem ilyen módon!
én is csináltam ilyeneket, de 1hét után mentem haza..addig "kitomboltam" magam :)
-shadow-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!