Szülők! Mit tennétek ha ezt csinálná veletek a 15 éves kamasz lányotok?
Elszökött itthonról és egy levelet hagyott itthon. A következőt írta:
"Kedves Anya és Apa!
Ne aggódjatok biztos helyre mentem. Egyedüllétre van szükségem és elegem van már abból, hogy követtetek és mindent kell tudjatok. Nagyon szeretlek ed nem bírom már tovább. Ha bíztok bennem, akkor békén hagytok és nem kerestek. Sajnálom, de úgy tűnik másképp nem tudom megértetni, hogy több magánéletre van szükségem és, hogy bízhattok bennem. Pár nap múlva jövök, ne akadjatok ki."
ui. A telefonja ki van kapcsolva.
Kamasz révén nagyon is meg tudom érteni a lányodat. Nyilván tényleg őrültség, amit csinált, de a felnőttek sosem veszik észre a szelídebb módszereket. És ha a lányod hazamegy, és megbünteted, akkor még rosszabb lesz a helyzet. Azt írja, biztos helyre ment. Hagyj neki egy kis nyugtot, míg újra bele nem másztok az életébe.
Tudom.. kamasz fejjel, élettapasztalatok nélkül mekkora hülyeségeket pofázok most, de sajnos a szülők nem látják azt, amit látniuk kéne. Annyi ilyet láttam már...
L/16
Ezek a mai fiatalok túl sok mindent engednek már meg maguknak. A szülők keresik a pénzt, hogy meg tudjanak élni és ez a köszönet! A mostani fiataloknak sokkal többet engednek meg a szülők is, mint ezelőtt akár öt évvel. Toleránsabbak, de ezt észre sem veszik a tinik, mert csak a rosszat látják, hogy belegázolnak a magánéletükbe.
Biztos, hogy pasi van a dologban, mert már ilyenkor minden jötmenttel lefekszenek és támogatja pénzelis, várhatóan nem fog éhezni.
Csak nehogy valami hülyeséget csináljon! Azonnal jelentsd a rendőrségen az eltünését!
Az elso gondolatom az volt, hogy ugy tarkon vagnam, hogy visszapattan a falrol. Eleg fiatal vagyok meg, ugyhogy meg tudom erteni a lany nezopontjat, es aterzem milyen az, ha a szulok tulsagosan ratelepednek. Viszont elkepeszt, hogy megengedi ezt maganak, nem azert, mert meg "csak" 15 eves, hanem mert egyutt el valakikkel, akikkel torodik es akik torodnek vele, ilyen szituaciokban az ember nem lep le csak ugy napokra. Ha egy ferj/feleseggel tenne ugyanezt a hazastarsa, ez ugyanennire felhaborito lenne.
Szerintem probaljatok meg meghallgatni, hivjatok vegig a baratai szuleit (NE a rendorseget), dolgozzatok ki egyutt egy megoldast a problemara, de azert erezze a tette sulyat. En szemely szerint megbuntetnem, nem azert, mert tobb szabadsagot akart, hanem mert olyat tett, amit egy erett gondolkodasu felnott sem tesz.
17/L
Amennyiben felelős szülőknek érzitek magatokat, irány a rendőrség! Mi az, hogy nem akartok rendőrségre menni? Már bocsánat, de milyen szülő az ilyen? Ha az én lányom csinálta volna ezt, az első az lenne, hogy bejelenteném a rendőrségen az eltűnését, még akkor is, ha nagyjából sejtem, hol lehet. Másodszor pedig magamba néznék, hogy vajon mit ronthattam el a nevelésében.
Bocs, ha szókimondó voltam. Lehet lepontozni...
25L
Rendőrség...már igy is furán fognak nézni,h eddig miért nem lett bejelentve...fényképet is vinni kell...
lehet h amugy felelősség teljesde ki tudja mi történhet vele...már nem olyan a világ mint 20 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!