Szerintetek pofátlanság lenne?
Figyelt kérdés
Szóval, most ballagtam, és kaptam vagy 60000ft-ot
ezt anyu elkérte.. én szívesen odaadtam ..
De a következő hónapba lesz a szülinapom és szeretnék egy mp4-et -az enyémet odaadtam a testvéremnek még régen, de most szükségem van egyre- 9000ft-ért néztem ki.
jól jönne az új sulihoz, utazáshoz meg amúgy is.. szóval kihasználnám és nem csak úgy "lenne" ..
Csak azon gondolkodtam, hogy meg-e merjem kockáztatni megkérdezni.. nagyon szeretném..
Nem pofátlanság?
2010. jún. 14. 15:01
21/22 anonim válasza:
látom nem mostani a dolog.. de nagyon zavar. nem az azavr h odaadtad csekkre hanem h mi az h nem adja vissza.. ez szörnyű. én a párom ezért hagytam ott 19 éves dolgozik jol keres de otthon ö fizeti 9 emberre a csekketet az annya gyogyszerét stb. pedig az apja is dolgozik meg más is. el akartunk költözni de igy hogy. inkább elhagytam.
22/22 anonim válasza:
büszke lehetsz magadra pénzéhes kis ribanc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!