Szerintetek pofátlanság lenne?
Szóval, most ballagtam, és kaptam vagy 60000ft-ot
ezt anyu elkérte.. én szívesen odaadtam ..
De a következő hónapba lesz a szülinapom és szeretnék egy mp4-et -az enyémet odaadtam a testvéremnek még régen, de most szükségem van egyre- 9000ft-ért néztem ki.
jól jönne az új sulihoz, utazáshoz meg amúgy is.. szóval kihasználnám és nem csak úgy "lenne" ..
Csak azon gondolkodtam, hogy meg-e merjem kockáztatni megkérdezni.. nagyon szeretném..
Nem pofátlanság?
sztem mondd neki h neked nincs mp4 és vegyen már abból amit odaadtál neki ( csak van még belőle vmennyi)
csekket fizetett be... vizet teis használsz gondolom, áramot is... vedd úgy h kicsit besegítettél
mindenki felvan háborodva h elvette e pénzét... régen ó régen kb 30éve apám szívesen adta oda a pénzét mamámnak sokszor több volt neki mint mamámnak...
köszönöm szépen a válaszokat.
Nem szeretném visszakérni anyutól a pénzt , mert örülök, hogy segíthettem neki ebben.
Beszéltem vele délután, és beleegyezett.
Meg hát hogyha szólok neki akkor együtt veszünk dolgokat, szóval nem szenvedek hiányban, csak ügye a ballagás se került kevésbe,meg akkor itt lesznek a tankönyvek, amiknek meg horribilis áruk van összevetve, és ezért nem nagyon akartam megkérni, hogy vegyen nekem .
Nem gondoltam volna hogy léteznek még ilyen rendes és megértő kamaszok.
Gondolom anyukád sem szívesen kérte el azt a pénzt, de sajnos most olyan időket élünk hogy rá vannak kényszerülve az emberek még erre is.
Maradj meg olyannak amilyen vagy.
Milyen szellemi fogyatékosok skandálják itt a "az a te pénzed!!!!!!!!444" szöveget?
Basszus, álljon már meg a fákjás menet! Kapjatok már a fejetekhez, csekkett kellett befizetni! Szerintetek ma hány magyar család engedheti meg magának, hogy 60.000-eket adogasson ballagásra? Megszorultak és a csekket befizetni fontosabb volt....
Kérdező nagyon jól tetted, hogy nem csak magadra gondolsz! Minden elismerésem:!
Anyu nem is volt jól miatta..
Nem akarta elkérni, de muszáj. A csekkek az elsők.
Köszönöm szépen a válaszotokat!
Eléggé eltúlzotnak látom ezt az egész dolgot,akkor biztos szegény család vagytok,de azért 60ezret sikerült össze gyűjteni,de hát mindegy.
Akkor megveszitek??
"Én azon csodálkozom hogy elvették a pénzedet!!"képzeld el,vannak olyan családok is,akiknek vannak anyagi gondjaik.....
Rendes vagy,hogy odaadtad,nekem is le kellett adnom a ballagásra kapott 100 000-et,számlákra,pedig jól jött volna egyetemen.....
Én a helyedben nem célozgatnék,hanem megmondanám neki,hogy abból pénzből szerettél volna venni magadnak valamit.
Sziasztok!!
Az első válaszoló vagyok!!Nem kéne lepontozgatni!!Amit írtam azért írtam mert nemértettem a dolgot!!És szó nem volt arról hogy a számlákat kell befizetniük!!És persze hogy az az első!!És nagyon rendes tőle!!De a kérdésben erről szó sem volt!!Csak a válaszom után derült ki!!
Igen, megvesszük.
köszönöm a válaszokat. Mindenkit felpontoztam (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!