Szerintetek pofátlanság lenne?
Szóval, most ballagtam, és kaptam vagy 60000ft-ot
ezt anyu elkérte.. én szívesen odaadtam ..
De a következő hónapba lesz a szülinapom és szeretnék egy mp4-et -az enyémet odaadtam a testvéremnek még régen, de most szükségem van egyre- 9000ft-ért néztem ki.
jól jönne az új sulihoz, utazáshoz meg amúgy is.. szóval kihasználnám és nem csak úgy "lenne" ..
Csak azon gondolkodtam, hogy meg-e merjem kockáztatni megkérdezni.. nagyon szeretném..
Nem pofátlanság?
ezért kérte el mert csekkeket fizetett be.. és erre én szívesen odaadtam..
de szerintem várok szülinapomig és gyűjtök pénzt és megveszem..
nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
köszönöm szépen a válaszokat..
Akkor majd célozgatok anyunak, hogy szeretnék egy mp4-e
"Gondolom azért kérte el hogy ne szórd szét minden szir-szarra, ha valami kell szólsz neki és ad. (feltéve ha nem valami abszolút felesleges marhaság, de ez itt nem áll fent) "
Az o penze, arra "szorja el", amire akarja, neki kellene rendelkeznie vele, foleg 14 evesen.
A temahoz kapcsolodoan; szerintem nyugodtan kerd azt a szulinapodra, amugy is kernel ajandekot, nem? Akkor ez az ajandekod. Nehogy mar te vegyel magadnak..
Igen, kértem volna, de nem nagy dolgot..
Nem akartam volna hülyeségekre elkölteni.. (sulifelszerelésekre, ruhákra ilyesmikre..)
Köszönöm szépen a válaszodat.
Ritka az olyan gyerek ameik tanszerekre meg hasznos dolgokra költi a pénzét.
Kérd el nyugodtan hidd el anyukád szivesen vissza add 10 000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!