Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék, hogy ne szólítsa...

Mit tehetnék, hogy ne szólítsanak le?

Figyelt kérdés

Sokan beszólogatnak nekem, illetve leszólítgatnak, pedig semmit sem csinálok. Példának okáért: "Csinoska!" Csak úgy, idegen, felnőtt férfiak az utcán, és nem csak olyan "pofára megmondom, hogy baltás gyilkos" típusúak, hanem öltönyös üzletemberek. Nem tudom, mit tehetnék, mert sem az öltözködésemben, sem a viselkedésemben nincsen semmi kihívó.

Példának okáért: Ma megyek a metrótól a társasházig, ahol lakunk, vállamon százkilós iskolatáska, sietek, ahogy csak bírok, mert majd' éhen halok. Öltözetem: cipő, szürke, hosszú szárú csőfarmer, drapp, csípőig érő, állig begombolt kabát. Jön szembe egy üzletember és megjegyzést tesz. Mindig mások, random módon a szembejövők. Tettlegességig sosem fajult a dolog, de kezdek aggódni, mert nem tudom, min változtathatnék, vagy mit csinálhatnék ilyen esetben. Általában rájuk sem nézek csak trappolok tovább és magamban szidom a felmenőiket, de ez így nem állapot. Mit tehetnék?

14/l

2010. jún. 4. 16:49
1 2
 11/17 anonim válasza:

juj én is így vagyok. de szerencsére nekem még nem szólnak be és remélem nem is fognak. csak néznek mindenféle undorító fejek. de olyankor ránézek félelmetes szemmel és csak tátogom, hogy: mit nézel bzdmeg. de így érthetően..xD:D

13/L

2010. jún. 13. 19:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha most ezzel akartál menőzni akkor beszoptad.
2010. jún. 15. 10:05
 13/17 anonim válasza:
19:31 vagyok és nem, nem akartam menőzni. ezen nincs mit menőzni. egyszerűen undorító az egész..
2010. jún. 15. 14:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha pedig rám értetted, nekem sem ez volt a szándékom. Szerinted mit gondolhatnék menőnek abban, hogy megáll bennem az ütő, mert beszólogatnak azt utcán? Abban az utcában is, ahol lakom?
2010. jún. 16. 11:47
 15/17 anonim válasza:

velem is előfordul az ilyen..

légy inkább büszke rá ; )

2010. jún. 22. 21:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Jól teszed, hogy nem figyelsz rájuk, ki tudja mi fordul meg az ilyen emberek fejében.

Velem is előfordul néha, de egyáltalán nem élvezem, inkább idegesítő/ijesztő.

Nem hogy feltűnés nélkül végigskubizzon a gyerek, hanem bamba fejjel bámul rám. Én meg nézem mi ilyen érdekes rajtam.

2010. júl. 3. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
gyáá de menőőőők itt valakik :'OO "ránézek és tátogom hogy mitnézel ba.zdmg" ezen szakadok.... te egy arc lehetsz akkor.
2010. okt. 27. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!