Mi a véleményetek arról, hogy ma már 13 éveseknél alap az h valaki a barátjával/barátnőjével pettingel?
Mi? Be kell vinned a lépcsőházba 13 vokot? És legalább teflon? Ahogy érzed. Csak nemtom, hogy jön ez ide.
Gyáááháááá ez csak vicc volt öhöhöhehehehe!!
Hm ez jó volt mi? XD
HÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁhaaahaahahahöhöhöhö... hö.
S.Z.A.R.
13 évesen, ha ez szóba került felhúzott szemöldökkel néztem flegmán, hogy kit érdekel ez a téma. :D
Lány 18
Korai,hogy ne lenne az,de amit mondanak azt sem kell feltétlenül elhinni,sokan hazudoznak azt hiszik ettől lesznek nagyok.
És sajnos azért vannak kikapos lányok is ilyen fiatalon,de akárki akármit mond nem a médiára,a reklámra kell feltétlen fogni,nagy a szülő felelőssége,akik mindent megengednek,mindent a fenekük alá raknak,sok kamasznak semmi dolga nincs,semmiért nem tartozik felelősséggel,és nagyon sok a túlságosan is elkényesztetett közöttük és sokszor bíztatják v. falaznak még a szülők nekik.
Legyünk őszinték ki engedi 14 évesen diszkókba,olyat is láttam hogy cigit v. piát csempészet a szülő a kirándulásra induló gyereknek.
De sajnos akik nem ilyenek ott is azt láttom hogy iszonyatos mértékű elkényesztettés van.Akárkivel beszélek,több idősebb haverom van,ahol 13-22 év közötti a gyerek,és szinte mindegyik azt mondja,soha a gyerek még egy szendvicset nem csinált,a lányaik 18-20 év között fogtak először vasalót és azt sem rendszeresen,azt hogy mosogatni,v. fiúknál a kertbe besegíteni,valamit rendszeresen csinálni olyan ritka mint a fehér holló,valahol a gyerek még azt sem tudta hogyan kell a porszívót bekapcsolni,de a menő telefon,meg cucc az kell.Meg jönnek azzal hogy én már nem vagyok gyerek,felnőtt vagyok,hát ez elég fúra,akit totál kiszolgálnak,eltartanak és semmi segítséget nem nyújt az hol felnőtt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!