Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki továbbra is találkozgat a volt barátjával/barátnőjével (noha már van új szerelmük, legalább az egyiknek), előbb-utóbb tényleg összefekszenek?
Attól függ,... én személy szerint, akivel egyszer szakítottam, soha többé nem jövök össze, se egy alkalomra (nem szeretem az alkalmi kapcsolatokat, nem vezetnek semmi jóra, soha nem fogok alkalmi kapcsolatba belemenni, többre tartom magam annál...) se többre. Akivel egyszer tönkrement, másodszor is tönkre fog menni. Én a volt pasimmal csendben váltam el, szoktunk találkozni, de én már nem nézek rá úgy, mint régen. Persze vannak olyanok, akik fűvel fával lefekszenek, így az exükkel is.
Attól függ milyen az ember, ha komolyan lezárták a kapcsolatukat és nem egy lotyó az illető akkor nem fekszik le olyannal, aki nem a párja.
Szerintem...
17:25....
bárcsak több lány gondolkodna így...
"nem fekszem le az exemmel." - Van akinél megáll itt...
"Ha lefekszem vele" - Na ez például a mindenkivel összefekszik kategória, egy szép önismereti válsággal fűszerezve.
"akkor az csak szex, semmi több." - A válasz végében pedig elismeri hogy helytelen, és megpróbálja kimagyarázni. Az ilyet már gerinctelennek hívjuk.
"(Nem is igazán jó.)" - Még sajnáltatja is magát, hogy elterelje a figyelmet a nyilvánvalóról.
Köszönjük a demonstrációt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!