Mi a véleményetek arról, hogy ma már 13 éveseknél alap az h valaki a barátjával/barátnőjével pettingel?
Na mert a petting mi ha nem sexuális élet? -_-
Amúgy szerintem abszolút nem "alap". Csak a kivételeket nagyon könnyű észrevenni, a szürke többségről meg fogalmunk sincsen.
*tetszeniük kéne
ez lemaradt...bocsi:S
Nem alap és nem is mindenki olyan,van aki játsza az eszét,ezek még kistaknyosok és nem ezzel kellene foglalkozni,de aki már ezt csinálja annál a szülők is valamit a nevelésnél elrontottak.Van egy pár kikapos csaj,de az anyukat is meglehet nézni,amikor megtudják hogy túl van már a sexen is a lánya,annyit mond,hát nem tudok már mit tenni,meg legalább a szerelmével,mindig másra mutogatnak,nem merik a felelősségüket vállalni.A diszkóba is a szülő engedi el a gyereket,ahogy a cigit is gyakran ő veszi meg,v. ő add rá pénzt.Szóval a hibát nem a médiára kellene folyton fogni.
És a látszat is néha csal,nekem nem egy barátnőm volt,aki kicsit kihiíóan öltözködött és néha úgy is viselkedett mindenki azt hitte hogy könnyűvérű és mint kiderült még 20 évesen is szűz volt.Csak most már tagadják,mert majdnem hogy szégyelni kell ha valaki nem egy utolsó kis loty. .
13.17. itt vagyok én élő példának, amit leírtál :)
amikor összejöttem a barátommal, 15 éves voltam. ő pedig 18.!! és csak rá 2 évre, miután nagyon megismertem, akkor döntöttük el, hogy megtesszük... 17 évesen. tudtam mindent. mai napig együtt vagyunk, és jócskán változtunk mind a ketten. ő már 21.én pedig 18.egymás mellett nőttünk fel, és ismertük meg a felnőtt dolgokat. és ez annyira szép, és annyira jó. tudom, hogy ő tudja milyen kis gyerek voltam, és látja azt is, hogyan növöm ki ezt a kort... róla nem is beszélve:) , ma már 3 éve együtt vagyunk. mi hosszú távra terveztünk, és ez eddig bevált ;) remélem a gyerekeink is hasonló véleményen lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!