Tökönrúgták a fiamat az iskolában, szerintetek ez normális manapság?
Egy pofon is elegendő lenne szerintem is. Tökön rúgást akkor kellene alkalmazi, ha meg akarná erőszakolni, vagy bármilyen fizikai bántalmazást okozna a lánynak. De akkor nagyon megérdemelné.
Kíváncsi lennék fordított esetben, ha egy csajt rúgnának puncin csak mert, beszólt, vagy tapizott valakit, akkor mit szólnátok. És az még nem is annyira fájdalmas...
Na itt van egy példa, mikor jogos a kérdező kiakadása.
Mások fájdalmán nevetni? Főleg úgy, hogy ő okozta? Ilyen embereket én elzárnék a társadalomtól, és soha nem engedném őket vissza, mert alapvető, az együttéléshez nélkülözhetetlen morális értékeknek vannak híján.
34-es, NEM!
HELYES, hogy a kislány tökön rúgta. Ha most megmondod neki, hogy ejnye-bejnye, nem szabad, simán megerőszakolják.
A 12 éves unokahúgomat pl az egyik hetedikes lefogta, és "csak" csókolgatta, ő meg nem csinált semmit, mert "jaj, intőt kap érte".
Megmondtam neki, hogy ilyenkor ha nincs ott senki, aki segíthetne, nyugodtan rúgjon, üssön erőből, harapjon, amit tud, és szarja le a következményeket, mert az ő teste, és az ő engedélye nélkül senki nem érhet hozzá.
Szóval, kérdező a fiad megérdemli, amit kapott, ha "csak" egy (két-három) seggreütés is volt a "bűne".
Egyébként a semmiért a lányok sem szoktam tökön rúgni senkit, szóval nyilván nem először molesztálja a csajt, ő meg beleunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!