A 16 éves fiam túl jó, csendes, visszahúzódó, nincsenek barátai, sehova nem jár el, nem lázad, csajok nem érdekli. Normális ez?
Jézusom első-kettő, nektek mi a bajotok?
Nincs ezzel semmi baj. Osztálytársam is hasonló, 2 barátja van össz-vissz az osztályból (egyik én), szín ötös tanuló, a Corvinusra készül.
Szerintem ne aggódj, hogy ilyen és nem holt részegen jön haza minden hétvégén.
2. Vagyok
Fiamnal igy mutatkozott eloszor az autozmus sajnos
17 evesen vettuk eszre
hagyjad már a baromságodat.
Egy autista ilyen
https://www.youtube.com/watch?v=QmYMQY9rHm8
Ha ez csak tizen éves korában tűnt fel akkor lehet inkább árvaházba kellett volna adni.
4. vagyok. Autista kamasz fiúkkal foglalkozom. Nem minden autista olyan, mint a videón, természetesen vannak tipikus autista tulajdonságok, tipikus jegyek, de minden ember más, és a gyarekek közül, akikkel foglalkozom, nincs 2 egyforma viselkedésű. Gyakran a magasan funkcionáló autisztikus személyeket és az aspergereseket is egyszerűen autistáknak nevezik.
Ez a kérdés reményeink szerint nem erről a témakörről szól, de ezért is kezdtem feltenni kérdéseket, ugyanakkor veszélyes dolog diagnózisokkal dobálóznunk. Kamaszkoromban visszahúzódó voltam, vidéken éltünk, az osztálybeli barátaimmal nem találkoztam sulin kívül, a szüleim nem is tudtak róluk. Lányként nekem ez 15 éves korom körül kezdett változni. Ismerek fiúkat, akik sokkal későbbi életkorban kezdtek el nyitani.
6 te lokott vagy
Fiam iq atlagon feluli 110 felett van ezert nem vette eszre senki az autizmust kamaszkoraig akkor kezdett visszahuzodo es maganyos lenni ill nem erdekeltek a lanyok es a fiuk sem.
Tehat erdemes psy tanacsat kerni es kivizsgaltatni
Meg valami fiam foiskolat vegez 3 nyelven beszel felsofoku szinten es ict zseni.
Egyedul barati kapcsolatok nem mennek neki ill nehezen ertelmez erzelmeket es sokszor egyedul van mert zavarjak a zajok es emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!