Ez szerintetek normális?
Az nem logikus, hogy eleve későn mentél el és alig egy órát voltál távol, akkor miért baszott le.
Viszont 99% hogy nincs rá megfelelő jogsid és/vagy nem szabályosan közlekedni mentetek (pl gyorsulgatni vagy ilyesmi), azzal sokkal nagyobb baj van, akkor már inkább leszidhatott volna azért.
Igen, én el sem engednélek ezek után.
Majd, ha külön élsz, akkor mehetsz, amikor akarsz, de én nem akarom halálra aggódni magam, hogy felkenődtök egy fára.
Teljesen normális.Azért gondolj arra is, hogy féltenek.Rengeteg motoros /és más is/ baleset van, legtöbbször fiatalok versengenek, gyorsan mennek, mert még nins veszélyérzetük.De anyukád már tudja mi veszélyes, ettől félt.
Velem is megtörtént ez a dolog, régen, mikor 18 voltam.Barátommal mi is motorral jártunk, későn mentem haza, nagy letolás. Mai napig látom magam előtt anyukám kisírt szemét, és ahogy míg haza nem értem, ültek az ágyban és nem tudtak elaludni.
Már gyerekeim vannak, akiket én is ilyen iszonyú félelemmel várok haza, ha nem jön időben, akikért retteg az enber, nehogy történjen vele valami.
Ha lesz gyereked, megérted.Sőt! Azóta magamat is féltem, óvatosabb vagyok, mert nem szeretném őket árván hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!