Tökönrúgták a fiamat az iskolában, szerintetek ez normális manapság?
#16 teljesen egyetértek veled, de egy pofon is hatásos.
#18 barátja mondta nekem, amikor az iskolába mentem érte.
Pofozkodni? Te eszednél vagy?
Örüljön neki a fiad, hogy ennyivel megúszta. Nálunk 12 évesen már ment a csajok gatya-bugyi! lehúzása, fogdosása (segg, mell, de volt aki lazán alányúlt).
Alám egyszer nyúlt egy srác brahiból, válaszként eltörtem az orrát.
Pofozkodik a fene, abból nem tanul.
Persze, intő, meg szentbeszéd a tanár részéről, de apa legalább komolyan vette, mert ez irtó gusztustalan dolog, ha 22, ha 12 a fiú.
Előzmények és a másik fél, esetleg tanúk elmnodása nélkül ez így nem jelent semmit.
Nagy általánosságban igaz, hogy tökönrúgást nem úgy osztogatnak a gyerekek, hogy odamegy, megkopogtatja a vállát, majd dirr! Valamit csinálhatott, hogy megnyert magának egy ilyen "díjat".
Másrészt viszont elszaladhatott a ló a hölgyikével is. Hiszen mondjuk elhívta "randizni" a fiad, és ilyenkor tökönrúgással kifejezni a nemtetszését valóban prosztó dolog, mint ahogy mondjuk nekimehetett a fiad véletlenül a lánynak, aki a bocsánatkérést így hálálta meg.
Mindkét viselkedés elítélendő, tapizásért én pl nagyon magamba néznék, mit rontottam el, hogy ilyesmire vetemedik a fiam, edig én is férfi vagyok. Más esetben viszont elbeszélgetnék a hölgyikével és a szüleivel is, hogy ha lehet, normálisan viselkedjen - és itt tényleg beszélgetésre gondolok, nem akarok odamenni verekedni.
Kérdező,gondolom ő az egyetlen gyereked...
Nem kell ennyire félteni,ennyitől semmi baja nem lesz.
A fiad biztos tett valamit,ami miatt ezt a reakciót váltotta ki a lányból.
Az pedig,hogy a 12 éves fiad biztos nem gondolkodik ilyeneken...
Elhiheted,hogy egy ennyi idős gyereknek,főleg,ha fiú,sokkal mocskosabb a fantáziája :D
"Az pedig,hogy a 12 éves fiad biztos nem gondolkodik ilyeneken... "
Ezen én is jót mosolyogtam. Kérdező, ha egyszer megnézhetnéd a kisfiad böngészési előzményeit, valszeg dobnál egy hátast.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!