Mit tudok csinálni anyámmal?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Igyekszem őszinte lenni az anyámmal, de nem szeretem mindig betartani, amit mond. Nem feltétlen, sőt egyáltalán nem azért ne akarnám, hanem, mert így a felnőtt kor küszöbén nem hiszem, hogy nagyon aggódnia kéne miattam. Nem egy haverom/barátom rendszeresen iszik, marihuánát fogyaszt, ekire is volt már példa (bár utóbbit anyám nem tudja), de a kertünkbe is füveztek már, anyám tudtával. Ők. Én inni ritkán iszok (talán 3x voltam részeg) füves(cigi) az meg egyáltalán nem játszik a sz@r tüdőm miatt. Szóval ne egy kezelhetetlen rbancot képzeljen el senki anyám személyében. Őszintén szólva az átlagnál jóval intelligensebb nő. Csak túlságosan aggódik. Mindenért rám ír, mindenért felhív. Kis túlzással bsztat. Nem tudok elmenni a barátaimmal az Újpest-Központba se (Újpest kertvárosában lakunk, ami Budapest széle, a központ hajnali háromkor is biztonságos) úgy, hogy ne írna vagy ne hívna fel vagy ne írna, hogy hol vagyok, és hogy kikkel, és, hogy mikor megyek haza. Holott nyár van és egyáltalán nem tudom, hogy nem megyünk-e el máshova. Azt meg pláne nem, hogy mikor jövök haza. És az aggodalom okát nem értem, soha semmi baj nem történt (jó, néha lemerült a telefonom, de ilyen előfordul, ez nem akkora tragédia). A másik pedig az, hogy én érzem szarul magam, amikor hazamegyek hajnali kettőkor és ő fenn van. Pedig általában tízkor, rosszabb esetben tizenegykor már alszik, és xy óra után nem tud visszaaludni ha nem vagyok otthon2017. aug. 20. 17:33
21/28 anonim válasza:
Komolyan? Ti a gyerkeitek nem engeditek 17 ismetlem 17 evesen ejjel kinnt lenni es gonoljatok higy a gyerek nem fog lazadni? 17 evss fiukent had menjen mi baja lenne ss gondolom nem egyedul hanem a haverjaival van en a 14 eves lanyomat elengedtem 3ig discoba es egyszer a baratnojevel ketten setaltak haza egyszer pedig 4en 2 fiu 2 lany nem lett semmi baja reszegek szoltak nekik nem e mennek oda megnhogx szepek nem vettek roluk tudomsst elsetaltak nem voltak reszegek meg semmi tehat maskor is mehet mert bizok benne szerintem anyukad azthiszi belevisznek majd teged valami hulyssegbe a barataid egyszeruen csak ne irj neki vissza ne vedd fel neki majd abbahagyja ha nem mesz haza megadott idore irj neki hogy kesobb mesz de meg elsz es nem kell megvarnia majd felkelted ha hazaersz hogy lassa jolvagy es mond hogx ne egyddul vagy gondolom 3-4 17 eves fiut senki nem probal meg elrabolni nem ertem egyesek miert aggodnak ennyit
22/28 anonim válasza:
Utolsó, mond hogy te nem nevelsz gyereket ilyen pocsék helyesírással? Nyugtass meg hogy max 12 éves vagy.
23/28 anonim válasza:
Én is lánynak hittem a kérdezőt, de már tudom is miért, mert azt írta ő nem egy kezelhetetlen rbanc. Akkor manapság a rbanc szó a fiúkra is használható?!
24/28 A kérdező kommentje:
23: Az anyám nem egy kezelhetetlen rbanc, hanem egy teljesen normális nő, aki extrém mértékben túlaggódik
2017. aug. 23. 11:14
26/28 anonim válasza:
Pont azért mert normális nő, tudja hogy az viszont nem normális hogy a kiskorú gyereke éjszakába nyúlóan kint kolbászol és azt se hajlandó elmondani neki hogy épp merre viszi az útja. Vagy ha ennyire nagyfiú vagy, akkor legyél mindenben az, dolgozz és tartsd el magad. Vagy ahhoz még kisgyerek vagy csak a kint lógáshoz és anyád kérésének semmibevételéhez vagy felnőtt?
27/28 anonim válasza:
Hogy beszelhet valaki igy az edesanyjarol h "rbanc"???? Eleve ez a szo hogy fordulhat elo egy olyan szemellyel kapcsolatban aki az anyad?
Remelem nem ilyen lesz a fiam ha "felno". :-S
28/28 anonim válasza:
En ezt ugy oldottam meg, hogy megbeszeltem veluk, hogy irok nekik a kijelolt oraban, es ha barmi baj van hivom oket. Nem olyan nagy problema, hogy irok nekik este, hogy jol vagyok & kb mikor megyek...17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!