Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16eves vagyok anyámmal nem...

16eves vagyok anyámmal nem jovok ki jol el akarok költözni de o nem engedi ilyenkor mit tudok csinalni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 22:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kitartasz még 2 évig. Utána nem kell hozzá az engedélye.

Amúgy hogyan képzeled a költözést? Anyád fizet neked albérletet, odamegy mosni, főzni, takarítani?

2016. júl. 13. 22:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Vársz 2 évet, míg 18 leszel, és szabad a pálya.

Vagy apukád kérelmezi a gyermekelhelyezést, mert mire a gyámügy intézkedik, 18 leszel.

Ennél már csak betegebb dolgok vannak, pl most összeházasodsz valakivel, gyámügynél kell kérvényezni a nagykorúsításodat.

Inkább próbálj meg alkalmazkodni anyukadhoz.

2016. júl. 13. 22:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Baratomhoz költöznek es nem nem jonne anyum főzni mosni takarítani mert kepes vagyok rá...4eves korom óta ezt csinálom...mostoha apám miatt nem volt mas választásom es igen ez nekem mar sok...nagyon es nem birom szoval valami gyors megoldas kellene nem baj ha nem egyszeru csak gyors legyen
2016. júl. 13. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért furcsa belegondolni , hogy a barátod eltart téged, amig be nem fejezed a sulit, ha meg a szüleivel lakik, akkor ők tartanak el..
2016. júl. 13. 22:43
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

és mit gondolosz a barátod eltart

nem arrol van szó hogy vesz néha egy gomboc fagyit

a védekezést ki fogja állni ha nem lesz akadálya hogy jól érezétek magatokat

2016. júl. 13. 22:53
 6/12 anonim válasza:
0%
Én ugyanígy vagyok csak nekem nincs hova mennem. Irhatsz valamait ki talalhatnank 16/L
2016. júl. 13. 23:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Most sincs akadálya h jol érezzük magunkat
2016. júl. 13. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg van oldva.

Most összeköltözöl a barátoddal, csinál 18 éves korodig egy gyereket, aztán anyósodék nyakán ellesztek, aztán a pasid is lapátra tesz, végzettség nélkül és gyerekkel a nyakaodon irány a nagybetűs magyar valóság!

Szupi lesz, meglátod!

2016. júl. 13. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értsek az utolsóval.
2016. júl. 14. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

Gyorsan hozzámész a pasidhoz, nagykorú leszel, és odaköltözöl.

Keresel valami munkát, estin befejezed a sulit, és nem reklamálsz. Mert ha valami nem tetszik, ő már nyugodtan kivághat az utcára.

2016. júl. 14. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!