Ti mit tennétek ha egy 12 éves lány rányomulna a férjetekre, babázás címszó alatt?
„A kislány ezeket a dolgokat nem csinálja a szülei előtt egyáltalán, előttem is csak burkoltabban csinálja néha. A férjem MESÉLTE a nagyobb részét.”
Mi az, hogy neked meséli, ahelyett, hogy leállítaná? Egy felnőtt férfi, akit, szegényt, egy 12 éves csábítgat ??? Ez a cukrosbácsik kifogása, hogy a gyerek a hibás. Nem ! A felnőtt dolga meghúzni a határt, és akár a találkozásokat is megszakítani. Ez nem vicc, Nem is lehet a kislány nyakába varrni.
Nem a te dolgod, nem is a kislányé, a férjed eltolt valamit. álljon le a gyerekekkel való hancúrozásról, nőjön fel, és viselkedjen felnőtt módra, felelősségteljesen.
Érdekes, amiket írtok, de arra gondoltatok már, hogy a kislányt esetleg valaki abúzálja szexuálisan? Szerintem egy 12 éves lány nem dörgölőzik egy felnőtt férfihoz alapból, akármennyire közvetlen is az. Jó barátság ide vagy oda, bennem felmerülne, hogy a családban vagy bárhol a környezetében van olyan felnőtt férfi, aki szexuálisan kihasználta (vagy teszi most is)…
Persze ne legyen igazam, de nemrég olvastam épp egy ezzel kapcsolatos tájékoztatót, és az alábbi rész ugrott be belőle:
„Tévhit: A szexuális visszaéléseket a gyerekek provokálják ki csábító magatartásukkal.
Tény: A kiváltó ok nem a gyerek csábító magatartása. A felelősség kizárólag a felnőtt elkövetőt terheli. A gyermek szokatlanul szexuális töltetű viselkedése a vele már korábban megtörtént visszaélésnek a következménye, és nem pedig az oka.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!