Van olyan Facebook csoport, amiben apukák osztják meg egymással a babavárás és babázás élményeit, nehézségeit?
Figyelt kérdés
Férjem nagyon el van veszve, aggályai vannak, stb. Másképp látjuk a dolgokat. Én másképp dolgozom fel az egész babavarast, mint ő. Gondoltam, hátha van egy csoport, amiben ő is megtalálhatná kicsit a helyét, beszélhetne a többi apukaval arról, hogy ők hogy élik meg ezt az egészet.2017. jún. 4. 18:56
1/5 anonim válasza:
Én még nem hallottam ilyenről, de az én férjemnek sem ártana valami hasonló csoporthoz csatlakozni :)
2/5 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről, pedig jó ötlet. Bár sok pasi még pasikkal sem beszélne ezekről a dolgokról. Én azt látom egyébként, hogy a családos barátok jó támaszt tudnak nyújtani, ha gond van. Ha a férjem jobban ráérne, mondanám, hogy beszélgessen vele, ő nagyon jól állt a dolgokhoz, feltalálta magát, sőt ő volt itthon a fiunkkal 8 hónapos korától. Nincs esetleg olyan jó barát, akinél már van gyerek? Egy sör mellett vagy szallonasütögetés közben tudnának egy kicsit beszélgetni arról, amiről úgy érzi, hogy fontos.
3/5 anonim válasza:
Nálunk a kisgyermekes kollégák ott voltak és rendszeresen beszélt is velük, sokszor be is számolt róla mit kommunikáltak egymással.
Egyébként rákerestem, van csoport. :) kispapák 2017 néven. Keresőbe ha beírjátok, beadja. Kérdés, hogy a férjed szeretné-e.
4/5 anonim válasza:
Egyébként ha nem is konkrétan a babavárásról, de egy háromgyermekes apuka barátom a kisgyermekes időszakáról vezetett egy fenomenális naplót, ami itt elolvasható (lentről felfelé frissülő bejegyzések): [link]
Náluk az 1 és 3 éves gyerekek mellett a felesége kapott állást és ő maradt otthon a kicsikkel.
5/5 Ignis Subdialis válasza:
Szerintem egy ilyen nagyon neki szólna: [link] "Apa Akadémia" :) Saját honlapja és facebook oldala is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!