2 hónapja szültem, párommal be tartottuk a 6 hetet sőt rá is húztunk minimum 1 hetet .2016.11.22. -én feküdtünk le először. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Többi lent!
Ilyenkor PONT ANNYI az esélyed a teherbe esésre, mint bármikor, amikor védekezés nélkül szexelsz.
Ha valóban nem szeretnél gyereket, akkor védekezz rendesen.
Felelossegteljes par...
Ovszerrol hallottatok mar?
Amugy nem hiszem, hogy terhes vagy.
Anyagilag lehet jól álltok agyilag már kevésbé...
Ha 11.22-én voltatok együtt akkor hogy lehetnél több, mint egy hónapos terhes???
Ezen az oldalon néztem , a fogantatás dátumától.
igen, ismerjük. De nem használtunk . És amint mondtam nem ment el bennem ,jóval utána ment el ahogy ki szált. Tehát semmi féle képpen nem ment el bennem. Viszont utána nem voltunk együtt. Azaz azóta nem szexeltünk.
Nem a 96' a születési dátumom:D
De nem tartom valószínűnek,hogy valóban terhes lennék , szimplán csak úgy érzem, valószínűleg rá parázok. Olvastam viszont nagyon sok anyuka járt így,hogy nem sokkal a szülése után lett terhes , viszont én nem hiszem,hogy oda tartozom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!