2 hónapja szültem, párommal be tartottuk a 6 hetet sőt rá is húztunk minimum 1 hetet .2016.11.22. -én feküdtünk le először. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Többi lent!
2 hónapja szültél és szerinted több mint 1 hónapos terhes vagy? De megvártátok a 6 hetet a szexszel? Hogy jött ez ki?
Hülyeség amit írsz... nem lehetsz több mint 1 hónapos terhes ha akkor még le sem feküdtetek egymással.
20 a gyk-n nagyjából kétféle ember van, aki 10 évig nem esik teherbe semmitől és érthető módon el van keseredve
A másik pedig az aki szerint az égadta világon mindentől teherbe lehet esni és legszívesebben 10 féle fogamzásgátló módszert kombinálna.
Ha átgondolnád,te is látnád, hogy abszolút nem esélyes, hogy terhes legyen a kérdező, én eleve megszakítás mellett se lettem soha terhes, de a kérdező esetében nagy eséllyel peteérés sincs.
Nyilván mindig esélyekről beszélünk, szóval semmi nem biztos, de szerintem az itteni válaszadók nem értik, hogy mi a különbség mondjuk 90%, és 0,001% között.
Igen ez igaz , de az az egy alkalom volt védekezés nélkül .és igen tudom,hogy 1 alkalom kell a teherbe eséshez:D viszont mivel nem vagyok babás:D
Szóval elég kevés alkalom van amikor úgy együtt tudunk lenni, de míg nem jelentkezik menstruacio addig a gumi , mivel gyógyszert úgysem tudok még szedni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!