Ti mit tennétek ha egy 12 éves lány rányomulna a férjetekre, babázás címszó alatt?
Szerintem mind voltunk 13 évesek, és mindegyikünk volt belezúgva idősebb pasiba, nyilván 13 éves szintjén. Ezen nem aggódnék.
Azon igen, hogy a férjnek ez tetszik.
11-es, de hányan kezdtük el taperolni az illető pasast?!!!
És még egyszer gyengébbek kedvéért a pasinak nem teszik, hanem a kislány csinálja azt amiket a feleség szokott és amiről tudja, látja, hogy tetszik a férjnek.
Kérdező: nem kérdés, állítsátok le a kislányt. Mindennek van határa.
Félrértés ne essék, elnézést, néhány helyen nem konkrétan írtam:
Nem a férjemnek tetszik a kislány viselkedése! A kislány azt próbálja utánozni amit én csinálok, hogy a férjem kedvében járjak. Tehát a férjemnek az tetszik amit én csinálok, ezt próbálja lemásolni a kislány. Nem 13 éves, hanem 12, elnézést, elírtam. Nem úgy kell elképzelni, hogy odamegy és puszilgatja. A férjem elég felszabadult, vicces, kissé bolondos természetű, ezért hülyéskedett a kislánnyal is, ugyan úgy mint az ő lányával vagy akármelyik más gyerekkel. A hülyéskedés abból állt, hogy megkérdezte, hogy van-e már pasija, viccesen, fogócskázott vele, bele akarta dobni a vízbe, hasonlók, de kihangsúlyozom, minden gyerekkel ilyen pajkosan viselkedik, játék képp, legyen fiú vagy lány. Valószínűleg ezt értette félre. A simogatást, dörgölődést egy-egy ilyen játék alkalmával kezdi. A férjem ilyenkor abbahagyja, nem játszik vele. Csak úgy látszik ebből még nem értette. Az utóbbi pár napban a férjem már ridegebben viselkedik vele, de a kislány ugyanúgy mosolyog rá,esetleg kacérkodik vele, ez zavar már minket. De azt sem igazán lehet megtenni, hogy ha van több gyerek is, a szülők is itt vannak akkor minden gyerekkel szórakozunk csak ezzel a kiskamasszal nem, ezt kiközösítésnek venné mindenki, és a szüleinek is nagyon rosszul esne. A kislány szülei tényleg nagyon jó barátaink, mindenben segítettük egymást, de félünk, hogy ha ezt így elmondanánk akkor nem hinnének nekünk, mert ők nem ilyennek ismerik a lányukat, nem tudják ezt róla, mármint, inkább az anya, az apa meg befolyásolható. A kislány ezeket a dolgokat nem csinálja a szülei előtt egyáltalán, előttem is csak burkoltabban csinálja néha. A férjem mesélte a nagyobb részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!