Érezte úgy valaki, hogy hiányzik a régi, baba előtti élete? és a várt öröm helyett csak szomorúság van.
Szülés utáni depi.
Természetes jelenség, de nem mindenkinél jön elő, van egy csomó cikk erről, a részletekre nem emlékszem.
Ezt a kerdest elolvasva, megalltam egy picit es elgondolkoztam.... Van egy 3 evesem es egy 11 honaposom... Haaaat nem mondom hogy nem hianyzik a regi eletem. :-)
Van hogy eszembe jut, hogy milyen volt anno, miket csinaltam. Sot, az is eszembe szokott jutni, hogy mennyivel konnyebb volt egy gyerkoccel. :-D
Ez nem azt jelenti, hogy nem imadnam a picit ugyanugy mint a nagyot. Ez csupan teny, hogy sokkal szabadabb es egyszerubb az elet gyerek nelkul.
Nem feltetlen jelent szerintem depressziot, legalabbis en nem erzem magam annak.
Hozza fogsz szokni az uj eletedhez es lassan el fog mulni a vagy a regi irant.
Elvezd a picukadat, mert hidd el, olyan gyorsan felnonek. :-)
Koszonom szepen! Kicsit megnyugtato, hogy mas is erez igy...en is azt hiszem az ido fog talan segiteni, nagyon remelem!
A pszichologus mit mondott nektek, ami segitett atlendulni? en is jarok, de nem erzem, hogy olyan sokat segitene :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!