Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érezte úgy valaki, hogy...

Érezte úgy valaki, hogy hiányzik a régi, baba előtti élete? és a várt öröm helyett csak szomorúság van.

Figyelt kérdés
Tervezett baba, mindennel jobban erre vagytam. Megkaptam, elsore, gyonyoru egeszseges kisbaba. Megis 4 honapja azt erzem, hogy lehet nekem ez nem valo, nem tudtam mivel jar (pedig konnyu eset, jo baba), hianyzik a regi eletem NAGYON es sosem kapom mar vissza. Kozben meg buntudatom van, hogy ilyeneket gondolok, es tudom, hogy baromi onzo es szemet dolog, es igyekszem csak belul megelni ezt, hogy o kicsit se erezze, hogy nem olyan boldogsaggal tolt el a babazas, mint hittem. Ez normalis? Mas is van igy? Bennem a hiba? Vagy masok tenyleg felhitlenul boldogan babaznak?

2016. nov. 1. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért gondolj bele, mióta felnőttél, és dolgozol, hány évet töltöttél el az életedből szabadon, függetlenül. Ehhez képest semmi a 4 hónap, pláne, hogy megváltozott az egész életed. Valahol ez az érzés teljesen természetes. Én is ezt éreztem nagyon erősen 2 hónapig. Most 4 hónapos a kislányom, és most már kevésbé. Ő nagyon problémás baba is volt kezdetben. Én 9 évig dolgoztam, jöttem-mentem, Éltem! őelőtte. Ehhez a 9 évhez képest, persze, hogy nem tudtam rögtön, fejben is váltani. Fizikálisan a szülés után megváltozik minden, de attól még fejben nem biztos. Igen, nekem is nagyon hiányzik a régi életem, és a vele járó szabadság. Most már könnyebb a kislányommal, de akkor is. És ez az érzés egy szintig szerintem természetes. Sok évnyi életvitelt nem lehet hónapok alatt kitörölni a lelkünkből, mintha sosem lett volna. Ahhoz is 2-3 hónap kellett nekem, hogy már ne hiányozzon a munkahelyem, és ne legyen nagyon furcsa, hogy fényes nappal itthon vagyok.
2020. dec. 13. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet azóta?
2023. nov. 14. 14:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia! Minden rendben azóta, elmúlt kb féléves kora korul a szülés utáni depi, azóta lassan 8 éves iskolás 😉 kistesója is lett aki 5 eves.
márc. 28. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
De jó hallani 😊 örülök!
ápr. 20. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!