Szörnyű hogy meg vagyok fosztva a barátaimtól, hogy vészeljem át?
A szobafogság a legértelmetlenebb büntetés a világon, hihetetlen, hogy még mindig nem ment ki a használatból. :/ Én egyszer kaptam rövid időre. A végén anyám jött oda bocsánatot kérni, mert egész egyszerűen két napig nem voltam hajlandó szóba állni vele, vagy ha muszáj volt, hát redukáltam a dolgot egy elmorgott igenre és nemre. Ezzel sikerült benne elég bűntudatot keltenem benne ahhoz, hogy ne próbáljon meg újra bezárni. :)
Meg ez a cinikusság... látják, hogy utálod az egészet, erre még megjegyzi, hogy jó filmet nézünk. magam részéről küldeném a jó francba. :/ Ehh, bocs, kissé felhúztam magam az eseten...
f20
Szia!
Tudom nem egyszerű kamasznak lenni (én is voltam ) :-)
Harcban állni a "világgal",a szülőkkel...de próbáld meg más oldalról nézni....mióta felnőttem sokkal jobb a viszonyom a szüleimmel,és hálás vagyok,hogy még itt vannak mellettem,hiszen ők se fiatalodnak...próbálom kiélvezni még azt az időt,amíg élnek,és velük tölthetek egy-egy órát....talán nézd erről az oldalról,és legyél velük kicsit...lehet,hogy lerövidítik a szobafogságot,ha másképp állsz a dolgokhoz... 31/L
egyet érek , tiszta hülyeség . ekkora pofátlanságot , majd jó filmeket nézünk együtt .nézz TVt chetelj azokkal a haverjaiddal akik akk fent vannak . nem,tudok mit mondani erre .hülyeség az egész mert a végén megint csak veszekedés lesz és ezt tudják a szülők is cs tagadják !
15/F
Szerintem átvészelhető ugyan,de valójában felesleges dolog.Én sose kerültem szobafogságba,engem lelki-terrorban tartottak és tartanak máig is,csak én jól kitudom ezt élvezni:itt az internet,ha valami nem oké,akkor felmegyek a chatre,vagy más oldalakra,és kiadom a bánatom..
Szerintem így tényleg könnyű átvészelni ezeket a nehézkes hétköznapokat és hétvégéket.
Az első válaszoló véleményét én is osztom.
A helyedben megpróbálnak nagyon jó jegyeket szerezni esetleg szaktanári dicséretet is.A dicséretet könnyű megszerezni 3 tanítási óra után ott maradsz rendberakni a termet és ím már ott is a dicséret az ellenőrződben.Biztos nagyon örülnének otthon neki.Ha most van valami verseny és azon részt veszel azt a tanárod is és a szüleid is nagyra fogják értékeli.Segíts otthon is egy-két házimunkából vedd ki a részed.
Remélem sikerült segítenem.
15/L
Bizosan fogják csökkenteni a büntetésed.Sok szerencsét!
(Az előző voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!