Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szörnyű hogy meg vagyok...

Szörnyű hogy meg vagyok fosztva a barátaimtól, hogy vészeljem át?

Figyelt kérdés
szobafogságot kaptam még 3 hétre, már most hétvégén sem mehettem sehova. Tudom hogy rosszat csináltam ,nagyon meg is bántam és próbálok jobb lenni,próbálom helyrehozni.de egszerűen nem bírom ezt a bezártságot, a szüleim pedig még örülnek is ennek ,és azt mondják legalább jó filmeket nézünk majd együtt hétvégén. De nekem hiányoznak a barátaim.már olyan rég láttam őket. Most is itt sírok mert nem bírom ezt.Vagy a szobámban gubbasztok, vagy segítek a házimunkában,és egyébként jól tanulok. Utálok itthon ülni.hogy vészeljem át ezt az időszakot?
2010. máj. 20. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Van a világon telefon és internet is, beszélgess ott velünk. Amúgy szedj le valami sok évados sorozatot és nézd azt, olvass, filmek, zene, rajzolj, rendezd át a szobád, takarítsd ki, akj rendet, játsz a gépen valamit.
2010. máj. 20. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

A szobafogság a legértelmetlenebb büntetés a világon, hihetetlen, hogy még mindig nem ment ki a használatból. :/ Én egyszer kaptam rövid időre. A végén anyám jött oda bocsánatot kérni, mert egész egyszerűen két napig nem voltam hajlandó szóba állni vele, vagy ha muszáj volt, hát redukáltam a dolgot egy elmorgott igenre és nemre. Ezzel sikerült benne elég bűntudatot keltenem benne ahhoz, hogy ne próbáljon meg újra bezárni. :)

Meg ez a cinikusság... látják, hogy utálod az egészet, erre még megjegyzi, hogy jó filmet nézünk. magam részéről küldeném a jó francba. :/ Ehh, bocs, kissé felhúztam magam az eseten...

f20

2010. máj. 21. 01:12
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Tudom nem egyszerű kamasznak lenni (én is voltam ) :-)

Harcban állni a "világgal",a szülőkkel...de próbáld meg más oldalról nézni....mióta felnőttem sokkal jobb a viszonyom a szüleimmel,és hálás vagyok,hogy még itt vannak mellettem,hiszen ők se fiatalodnak...próbálom kiélvezni még azt az időt,amíg élnek,és velük tölthetek egy-egy órát....talán nézd erről az oldalról,és legyél velük kicsit...lehet,hogy lerövidítik a szobafogságot,ha másképp állsz a dolgokhoz... 31/L

2010. máj. 21. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

egyet érek , tiszta hülyeség . ekkora pofátlanságot , majd jó filmeket nézünk együtt .nézz TVt chetelj azokkal a haverjaiddal akik akk fent vannak . nem,tudok mit mondani erre .hülyeség az egész mert a végén megint csak veszekedés lesz és ezt tudják a szülők is cs tagadják !

15/F

2010. máj. 21. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem átvészelhető ugyan,de valójában felesleges dolog.Én sose kerültem szobafogságba,engem lelki-terrorban tartottak és tartanak máig is,csak én jól kitudom ezt élvezni:itt az internet,ha valami nem oké,akkor felmegyek a chatre,vagy más oldalakra,és kiadom a bánatom..

Szerintem így tényleg könnyű átvészelni ezeket a nehézkes hétköznapokat és hétvégéket.

2010. máj. 21. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Igazából hétköznapokon elviselhető ,mert akkor a suliban legalább találkozok barátokkal, csak a hétvége nehéz nagyon, mindenki megy bulizni én meg.... ez a világ legrosszabb büntetése,tényleg kicsit igazságtalan, akkr inkább büntessenek azzal h nem kapok vacsorát v ebédet azzal legalább én is jól járnék , de kibírom valahogy,tanulok sokat , akkor lehet h előbb kiengednek, ha jó jegyeket szerzek, meg hát az nekem is jó:). köszi a válaszokat.
2010. máj. 22. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló véleményét én is osztom.

A helyedben megpróbálnak nagyon jó jegyeket szerezni esetleg szaktanári dicséretet is.A dicséretet könnyű megszerezni 3 tanítási óra után ott maradsz rendberakni a termet és ím már ott is a dicséret az ellenőrződben.Biztos nagyon örülnének otthon neki.Ha most van valami verseny és azon részt veszel azt a tanárod is és a szüleid is nagyra fogják értékeli.Segíts otthon is egy-két házimunkából vedd ki a részed.

Remélem sikerült segítenem.

15/L

2010. jún. 2. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Bizosan fogják csökkenteni a büntetésed.Sok szerencsét!

(Az előző voltam.)

2010. jún. 2. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!