Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Eleg ha ennyit mondok anyanak?

Eleg ha ennyit mondok anyanak?

Figyelt kérdés

Mostanaban mindentol tilt..nem mehetek sehova.. minden lepesem koveti mert eltiltott a baratomtol es meg veletlenum sem akarja hogy talalkozzunk. Baratomat nem ismeri tiltasa annyibo van hogy neki nem szimpatikus..

Nem nagyon tudom micsinaljak 16 eves vagyok es 2 eveskent kezel.. elveszi a telefonom ha ugy tartja kedve.. nezegetni akarja az uzeneteimet..megis utott mar,pedig soha nem szolok vissza.. jegyeim is jok..gimiben 4.2 atlagom van.

Ofovel beszeltem pszchiologus kene mind nekem es anyamnak is..mert szerinte is amit anyam csinal az nem neveles..es folyamat csak kiabal es ordit semmit nem tud normalisan mondani..es csodalkozik hogy nemis szolok hozza... a pszchiolohusba anyam nem ment bele mert hogy en mit akarok neki mondani meg hogyha kapok ket pofont az ugyan olyan...mindig fenyeget..

Szoval a kerdesem az hogy eleg ha annyit mondok anyamnak hogy elmentem majd 6ra haza erek. Es ha ordit is elmegyek?

Ezek utan a szulok mit reagaltak? Ezt el fogjak tudni fogadni?

Valakinek esetleg bevalt?

2017. máj. 7. 08:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igen, Myana vagy ki a csoda irogatott nekem is :D A kis tini kérdezőnek irogasson és lássa el jótanácsokkal :)
2017. máj. 14. 10:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Számomra szökésre biztatni (még ha burkoltan is) egy 16 éves lányt, elvetemült ötletnek tűnik. Itt a gyerek-szülő kapcsolat alapjaiban lehet elrontva, amit csak külső szakember segítségével lehet megoldani. Olyannal, aki nem áll senki pártjára, nem ítélkezik, hanem tisztán azt szeretné, hogy tudjon egymással kommunikálni a szülő és a gyerek. Nyilván a kapcsolatot nem a gyerek rontotta el, a szülő nem tökéletes, sőt. A tinédzser a helyét keresi a világban és a választ, hogy ki ő. Meglátja a szülei hibáit, döntéseit, netán gyarlóságát. De ezen nem segít, ha pofozkodnak, szöknek, ordítanak egymással. Szerintem csakis a szakember.
2017. máj. 14. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!