Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi van a mai fiatalsággal,...

Mi van a mai fiatalsággal, hogy ennyit akarnak a barátaikkal lenni?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért akarnak majdnem minden hétvégén találkozni a barátokkal...komolyan mint a szerelmesek...
2016. márc. 17. 19:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Miért, te mit akartál csinálni fiatalkorodban hétvégén, ha nem a barátaiddal lenni? Kamaszkorban ennek van az ideje.
2016. márc. 17. 19:50
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Mi ezzel a baj? Inkább üljenek otthon és tévézzenek? Te is azzal töltöd az időd akit kedvelsz nem? Az lenne szomorú ha hétvégente otthon ülnének magányosan.
2016. márc. 17. 19:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Én se járok el minden hétvégén, miközben én dolgozok is és én 40 évesen nem szórakozgatok minden hétvégén, akkor egy 17-18 éves miért teheti meg?
2016. márc. 17. 19:58
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Féltékeny vagy? :D
2016. márc. 17. 20:06
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

1. Megtehetted volna te is 17-18 évesen.

2. Megtehetnéd most is.

3. Ha ez a kérdés nem kamu, iszonyú gáz 40 évesen ezen a szinten tartani.

2016. márc. 17. 20:35
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Pont ez a kor az, amikor a barátokkal kell lenni.De most őszintén, mit csináljon egy kamaszgyerek otthon? Persze, legyen a családdal...De hisz velük van a hét minden napján.Én hétköznap szoktam lenni a szüleimmel, hétvégén pedig a barátaimmal.Mi a baj ezzel?
2016. márc. 17. 20:41
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Én nem voltam partyarc, de.a szabadidőmet a barátaimmal töltöttem nagyrészt. Hétköznap a koleszban, hétvégén a nem koleszos barátokkal. De most 26 évesen családanyaként is találkozom minden hétvégén barátokkal. Vagy ők jönnek vagy mi megyünk hozzájuk vagy.együtt megyünk valahová. Ez miért baj? Jól éreztem/érzem a barátaimmal magam, más dolgom nem volt, hhétvégente most is ráérek, hát jól töltöm az időmet. Mondjuk a barátokkal való állandó lógás már a 60 éves szüleim gyermekkorában is divat volt. Hogy milyen sztorikat mesélnek... Mi kispiskóták voltunk hozzájuk képest.
2016. márc. 17. 21:10
 8/17 anonim ***** válasza:
98%

de fura vagy, látod, ezért mondják, hogy gyerekvállalás előtt éled ki magad. na ők ezt teszik.

de mi ez a mai fiatalság duma? sokkal kevesebbet haveroznak mint mi. mert ők mennek haza gépezni és fb beszélgetni, mi tényleg MINDEN NAP haveroztunk! :D

általánosban bicikliztünk, szánkóztunk, padon bandáztunk, gimiben meg már kávézókba meg biliárd termekbe jártunk suli után :)

én se vagyok mai csirke, így már én se járok minden hétvégén szórakozni. gyerekem viszont mehet

2016. márc. 17. 21:49
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy nem jársz el a te dolgod. Eljárhatsz te is ha akarsz. Mi az h miért teheti meg? Hát mert szabad országban élünk azért.

Még mindig nem értem mi ebben a rossz, kifejtenéd? Szerinted mivel kellene tölteni a hétvégét? Ja én is dolgozó ember vagyok, hétvégén mégis a párommal és barátokkal is vagyok és kikapcsolódok. Mindenki azt csinál amit akar nem?

2016. márc. 17. 22:53
 10/17 anonim ***** válasza:
11%

Én sose voltam nagy mászkálós. Barátnőztem,vagy a párommal voltam 16-18 évesen. Aztán a lányom apját mikor megismertem,elköltöztem hozzá,messze mindenkitől.Akkor suli volt,háztartás,terhes lettem.Utána gyerek,háztartás stb. Dolgozni kezdtem,bevásároltam,háztartás,gyerek. Külön mentem az apjától,új párom van.Munka mellett volt időm barátnőzni,mert nem dolgozott ő akkor,én meg hétköznap is voltam szabados.Most én nem dolgozom,ő igen,hétvégén párommal csavargunk hármasban a lányommal,vagy szüleinél vagyunk,ott szusszanunk,mert a kicsi lány a pót nagymamival van. Ha netán apja kiváncsi gyerekre,akkor nála van,mi mozizunk,csavargunk,kirándulunk stb. Úgy barátaink nincsenek,nekem se,páromnak se,akikkel taliznánk. Barátnőmékkel max,de ők is pihennek hétvégén,papához járnak,aki idősek otthonában lakik,mert beteg,kettesben vannak.

Nekem a fiatalonál nem a barátozás a gondom,hanem a korlátlan buli,pia,felelőtlenség,pasizás és csajozás.

2016. márc. 18. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!