Mi van a mai fiatalsággal, hogy ennyit akarnak a barátaikkal lenni?
1. Megtehetted volna te is 17-18 évesen.
2. Megtehetnéd most is.
3. Ha ez a kérdés nem kamu, iszonyú gáz 40 évesen ezen a szinten tartani.
de fura vagy, látod, ezért mondják, hogy gyerekvállalás előtt éled ki magad. na ők ezt teszik.
de mi ez a mai fiatalság duma? sokkal kevesebbet haveroznak mint mi. mert ők mennek haza gépezni és fb beszélgetni, mi tényleg MINDEN NAP haveroztunk! :D
általánosban bicikliztünk, szánkóztunk, padon bandáztunk, gimiben meg már kávézókba meg biliárd termekbe jártunk suli után :)
én se vagyok mai csirke, így már én se járok minden hétvégén szórakozni. gyerekem viszont mehet
Az hogy nem jársz el a te dolgod. Eljárhatsz te is ha akarsz. Mi az h miért teheti meg? Hát mert szabad országban élünk azért.
Még mindig nem értem mi ebben a rossz, kifejtenéd? Szerinted mivel kellene tölteni a hétvégét? Ja én is dolgozó ember vagyok, hétvégén mégis a párommal és barátokkal is vagyok és kikapcsolódok. Mindenki azt csinál amit akar nem?
Én sose voltam nagy mászkálós. Barátnőztem,vagy a párommal voltam 16-18 évesen. Aztán a lányom apját mikor megismertem,elköltöztem hozzá,messze mindenkitől.Akkor suli volt,háztartás,terhes lettem.Utána gyerek,háztartás stb. Dolgozni kezdtem,bevásároltam,háztartás,gyerek. Külön mentem az apjától,új párom van.Munka mellett volt időm barátnőzni,mert nem dolgozott ő akkor,én meg hétköznap is voltam szabados.Most én nem dolgozom,ő igen,hétvégén párommal csavargunk hármasban a lányommal,vagy szüleinél vagyunk,ott szusszanunk,mert a kicsi lány a pót nagymamival van. Ha netán apja kiváncsi gyerekre,akkor nála van,mi mozizunk,csavargunk,kirándulunk stb. Úgy barátaink nincsenek,nekem se,páromnak se,akikkel taliznánk. Barátnőmékkel max,de ők is pihennek hétvégén,papához járnak,aki idősek otthonában lakik,mert beteg,kettesben vannak.
Nekem a fiatalonál nem a barátozás a gondom,hanem a korlátlan buli,pia,felelőtlenség,pasizás és csajozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!