Normális, hogy a 20 éves lányom rendszeresen ennyit alszik?
Én egyetemi éveim alatt 6-7 órával elvoltam, ami az alvást illeti. Most, hogy dolgozom -kötetlen munkaidőben - 11 órát lazán átalszom. Mint egy medve.
Talán egy vérkép ellenőrzés nem ártana, hátha valami hiánya van. Már ha ez új keletű dolog.
Már bocs, de egy 20 éves lány mióta kamasz?
Ez nem az a kategória.
A lányod tulajdonképpen felnőtt nő, akit valószínűleg te tartasz el. Mert ha iskolába járna vagy dolgozna, akkor biztos nem lenne rá módja, hogy ennyit aludjon.
Amúgy nem normális, az 5 éves kisfiamnak nincs ennyi alvásigénye, pedig ő fejlődésben van még, a te lányod meg már nagyon nem.
Iratkozzon be egy iskolába, vagy menjen el dolgozni, akkor biztos nem fog ennyit aludni, mert nem teheti meg.
#3 20 éves lány mióta felnőtt nő? nem kamasz, de nem is felnőtt. Bőven van annyi energiaszükséglete, mint egy kamasznak. Azért én egy felnőtt nőt csak 24 után hívnék felnőttnek. Minél idősebb vagy, annál kevesebbet alszol.
Kérdező, a lányod biztosan rendben van, 20 évesen én is ennyit aludtam, sőt, lehet, hogy még többet is, ne aggódj. Nagyobb korában más lesz.
"20 éves lány mióta felnőtt nő? nem kamasz, de nem is felnőtt. Bőven van annyi energiaszükséglete, mint egy kamasznak. "
Egy 20 éves már nem kamasz, hanem igen is felnőtt, bár aki nem úgy viselkedik, vagy nem úgy nevelnek, hogy önálló legyen már ennyi idősen, persze, az még nem felnőtt.
És ne mondd már nekem, hogy 14 óra alvás egy 20 évesnél normális! Nem az!
Még egy kamasznál sem normális, hogy napi 14 órát aludjon.
Nem mellesleg ki az, aki megteheti, hogy ennyit aludjon? Még egy kamasz sem, mert az is ott van az iskolában legalább reggel 8-ra és ott van addig, hogy nem fog még délután 2 órát otthon tentikézni.
Dolgozik, tanul? Vagy mindkettő? Minden nap ennyit alszik?
Lehet szimplán lusta.
Kérdés szempontjából lényegtelen hogy hogyan van rá ideje. De jó is lenne, ha az emberek leszoknának a kötekedésrõl és a másik életében való vàjkàlásról... :D
Ha eddig nem ennyit aludt, akkor biztos h valami nem okés. Orvossal beszélnék. Egyébként én is bírok/bírnék ennyit aludni. Jártam dokinál is.Egészséges vagyok. Igaz h van átlagos alvásmennyiség egy felnõttnél is, de MINDEN EMBER MÁS!
Kedves mindenkit lepontozó hölgy/úr! Ennyire unatkozol?
köszi mindenkinek aki nem kötekedő választ írt, tőlem megy a zöld kéz
Ha minden nap, akkor igen.
Ha csak hétvégente, akkor belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!