Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok ahoz ha a...

Mit szólnátok ahoz ha a lányotok egy jóval idősebb pasival járna? Miért tiltanátok?

Figyelt kérdés
16eves a lány a férfi meg 36.
2017. ápr. 8. 08:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
62%

Dehát egy 16éves még gyerek..!! :O

Gondolom neked is egy idősebb palid van.

Vagy te vagy az idősebb ès sokkal fiatalabb társal? :O minek véded a palit?

2017. ápr. 9. 07:17
 32/37 anonim ***** válasza:
49%
16 evesen a legtöbb lány már fejben is felnőtt. Ne a gyk-n műsorozó ostoba kisebbségből induljatok ki.
2017. ápr. 9. 14:33
 33/37 anonim válasza:
Én elmondanám a szüleinek, de hát a te döntésed. 16 vagy, előtted az élet, nem fogsz belehalni ha otthagyod. nem tudod mit akar, félsz. Szükséged lenne a szüleidre. Ha ezt nem akarod, szerintem hagydd ott, túl fogod élni, és akk biztos nem lesz baj belőle. kerüld, ne talizgass vele, és esetleg meg is mondhatod neki.
2017. ápr. 9. 20:31
 34/37 anonim ***** válasza:
82%
A mai vilagban meg egy huszeves sem felnott, nemhogy ezt egy 16. 25 eves korig iskolasok, buliznak, 30 eves korig munkahelyrol munkahelyre ugralnak evente-felevente, fogalmuk sincs mit akarnak. 35-40 kozott jutnak el odaig, hogy ferj kene es gyerek sem artana......
2017. ápr. 9. 20:40
 35/37 anonim ***** válasza:
8%

Szüleim között 17 év van, és én is jártam már 15 évvel idősebb férfivel.

16 éves korban azért durvának tartom. Lehet vonzó egy érett, tapasztalt férfi egy kamaszlánynak, a fordítottja is igaz lehet, mert a mai 16 évesek többsége a playboyban is megjelenhetne, és amelyik férfi egy ilyen lányra beindul, az nem pedofil, csak férfi. De ettől függetlenül furcsa, és nem örülnék neki.

2017. ápr. 10. 18:15
 36/37 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem akarod hogy megkapja apádtól amit megérdemelne akkor n mondd el.
2017. ápr. 10. 20:04
 37/37 anonim ***** válasza:

Anyumék között pont ennyi év a kulonbseg!

Nagyszüleim annó megakarták ölni aput, de azóta fiúkként szeretik.

Hajra!

2017. ápr. 20. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!