Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok ahoz ha a...

Mit szólnátok ahoz ha a lányotok egy jóval idősebb pasival járna? Miért tiltanátok?

Figyelt kérdés
16eves a lány a férfi meg 36.
2017. ápr. 8. 08:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
97%

Magyarán a család egyik barátjával szeretnél kapcsolatot.

Na ha az én egyik barátom benne lenne ebben, és rámozdulna a lányomra, akkor az fix, hogy a barátságnak lőttek, kapcsolat megszakítva, valószínűleg minden más barátunk is elfordulna tőle.

Ez a viselkedés nem elfogadható. Kislányokat nem hajkurászunk, erkölcstelen, undorító, még ha nem is bünteti a törvény.

Lányommal kapcsolatban pedig: szomorú lennék.

Gondolom, azt hiszed, hogy ha összejön ez, marha szerencsés vagy, mert egy "érett" férfi téged választott, de messze nincs így.

Egy "érett" felnőtt azért választ tinit, mert őket könnyű elvarázsolni, könnyű megfűzni. Egy korabeli nőnek sokkal több elvárása van.

Tehát nem szerencsés, hanem balek vagy. Könnyen kapható naiva.

2017. ápr. 8. 11:09
 12/37 anonim ***** válasza:
34%

Az biztos, hogy a "család barátjával" vége lenne a jó viszonynak. Ha mákja van, a férjem nem töri el kezét-lábát.

A lánnyal a védekezésről beszélgetnék el nagyon komolyan, és kézen fogva váltjuk ki a fogamzásgátlót, amit mind este a tenyeremből nyal fel. Ha nem esik teherbe, végzetes baj nem történhet. De úgy látszik, neki szüksége van egy hatalmas po.fáraesésre, hogy megtalálja a helyét a világban. Nem tudom úgyse eltiltani, legfeljebb utána lesz egy "előre megmondtam".

2017. ápr. 8. 11:16
 13/37 anonim ***** válasza:
43%
Mindenárom megpróbálnám megakadályozni, bármeddig elmennék. Nincs mit ezen indokolni, egy gyerekre gerjedő pedofilt nyilván nem fogok a lányom közelébe engedni.
2017. ápr. 8. 11:18
 14/37 anonim ***** válasza:
87%

Fú.. így még gusztustalanabb. Valószínűleg látott felnőni, érzelmileg közel került hozzád az évek alatt, igazi gusztustalan sunyi dolog.

Komolyan képes lennél olyannal lenni, aki gyerekként is ismert téged? Nem gondolsz bele, hogy valószínűleg már mittudomén 12 éves korod óta fantáziál rólad?

A barátságnak véget vetnék, tutti kiutálná a baráti társaság is.

És le lehet pontozni a munkahelyes dolgot, nyilván, ha valaki 36 évesen zöldséges, azt nem rugják ki, de aki karriert fut be, esetleg hírneve van, vagy csak elismert cégnél dolgozik, úgy szabadul meg tőle a cég, vagy úgy elfordul tőle a vevőköre, hogy ihajj.

Ha pedagógus, szocmunkás vagy vezető beosztású, akkor meg pláne.

2017. ápr. 8. 11:24
 15/37 A kérdező kommentje:
Sok válasz ami az én gondolataimat tükrözi. Valahogy én is ezt gondolom h kihasznál. De még ez nem biztos. Nagyon bizonytalan vagyok ebben. És csak őt hibáztatni nem lehet hisz én is ugyan úgy kellek ehez. Félek megkérdezni hogy mit is akar valójában tőlem pedig ugy lenne a legtisztább
2017. ápr. 8. 12:57
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarna? Egy majdnem negyvenes ferfi egy gyerektol!

Mivel benned is ketsegek vannak, ez egyertelmuen azt jelenti, hagy a francba! Ebbol sok jo nem sulhet ki mert nincs jozan magyarazat. A pasas beteges hajlamu, en viszolyognek tole!

Tinikoromban eleg csini voltam (tipikus szoke cicababa), es hat volt hogy megbamult vagy utanamfutyult egy erettebb felnottebb pasas, hat en hanyni tudtam volna! Mai napig emlekszem, hogy lefagytam es utana bantam, hogy nem szoltam vissza minden ilyen alkalomnal hogy kezeltessek magukat, pedofil allatok. De tenyleg, 15-16 evesen eleg rossz volt hogy apam korabeliek "ugy" neztek ram az utcan vagy boltban. Gusztustalan volt, annak tartottam oket.

2017. ápr. 8. 13:20
 17/37 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom, gyerekei vannak és felesége. Szerintem menekülj, amilyen gyorsan csak tudsz.
2017. ápr. 8. 13:41
 18/37 A kérdező kommentje:
Gyereke nincs ha lenne akk nem hiszem h ilyen viszonyba kerultunk volna
2017. ápr. 8. 13:43
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, minek éli meg a felnőtt férfi a szándékát. A pedofilok is feleségül vennék a kislányokat, és szeretik őket.

Te épp csak törvényileg is dugható kategóriás vagy, fiatalkorú. Gondolom feltűnt, hogy nem szavazhatsz, nem vásárolhatsz nagy értéket, nem lehet jogsid, kevesebb a jogod, meg ilyenek, mivel csak részben számítasz döntésképesnek.

Az, hogy te is benne vagy, nem jelent semmit, ez jónagyrészt a felnőtt férfi felelőssége, nem a tiéd.

Abból, hogy egyenlő félként tekintesz magatokra, de van kételyed, nekem erős manipulációnak tűnik a férfi részéről, most ébredsz rá, mi is történik valójában.

Van a youtubeon egy film, egy röplabdás csajt hálóz be egy ismerős harmincas férfi..

Nézd meg, szerintem nagyon hasonló lehet a sztori.

De van egy csomó másik hasonló is, pl az amerikai szépség, vagy mondjuk az, amikor egy keleti, talán afgán lány költözik amerikába az apjához..

Nézz filmeket a témában.

2017. ápr. 8. 13:57
 20/37 A kérdező kommentje:
Mik a film cimek?
2017. ápr. 8. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!