Mit szólnátok ahoz ha a lányotok egy jóval idősebb pasival járna? Miért tiltanátok?
Én nem vicceltem, tényleg elásná élve a férfit.
Figyelj cicuka, nem rosszból írom, de tényleg hagyd ezt a palit. Így mégdurvább és undorító, h ismert téged sokkal kisebb korodba.
Én nem szoktam mások véleményével foglalkozni, de gondolom te igen..
Szóval nem akarom beléd rakni az ideget pluszba, de a környezetedbe élők téged is elfognak ítélni elég erőteljesen. hagyd a fenébe, szakíts vele, ha nem akar lekopni akkor szólj valamelyik férfi rokonodnak pl.: édesapádnak (nem tudom, h milyen kapcsolatod van vele, de valószínüleg tartom, h nem jó, ha tévedek akkor boccs), h koptassa le.
Feltétlen írj, h mi lett lesz a történeted vége, mert kíváncsi vagyok.
Tipikus fedővel viselkedés. Ő az, aki megért, akinek mindent el lehet mondani, aki sokkal jobb fej, mint a többi felnőtt.
Menekülj ettől a kapcsolattól, és mindenképp szólj a szüleidnek.
Értelmes lánynak tűnsz az írásod alapján, és amiatt, hogy felismerted, mire megy ki a játék. Te itt csak sérülhetsz, érzelmileg, pszihikailag.
Nem, nem pedofil a férfi, ne írjatok már baromságot!
Ennek ellenére nem csoda, ha nem örülnek a szüleid. Lehet, hogy van 0,1% arra, hogy tényleg normális kapcsolat lesz ebből, viszont az esetek 99,9%-ában nem ez történik, és nem csoda, hogy aggódnak, mert egyrészt féltenek, másrészt kevés az esély, hogy te nem abba a 99,9%-ba fogsz tartozni.
Kedves utolsó! Csak nem te vagy a 37éves férfi? :O
Na a viccet félre téve a csávóka pedo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!