Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok ahoz ha a...

Mit szólnátok ahoz ha a lányotok egy jóval idősebb pasival járna? Miért tiltanátok?

Figyelt kérdés
16eves a lány a férfi meg 36.
2017. ápr. 8. 08:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
29%
Pedofil, de minimum erősen komplexusos a pasas és igen, ez az ő felelőssége meg persze a szüleidé, de nekem nem tisztem minősíteni senkinek a nevelési elveit, mert azt vallom, hogy egy gyerek nevelésébe csak a szülő/nevelő láthat bele igazán. Nézd, hülyeséget mindenki csinált, fogd fel így, én nem ítéllek el. Nos, akkor most jöhet a vastag lepontozás, de a szüleid helyében a sz.rt is kiverném a kedves ismerősből. Én is szülő vagyok, tehát valszeg ebből a szemszögből tekintek a dologra, a lányommal meg elbeszélgetnék, hogy mit nem kap meg az apjától, mi sérült meg ennyire, hol és mikor és persze a saját felelősségemet is megvizsgálnám, de mint mondtam ez más téma, a legjobb szülőknek is lehet olyan gyerekük talán, aki egyszer kipróbál egy ostobaságot, rossz emberbe szeret bele stb. Én azt hiszem, elég jó nevelést kaptam, de pont a túlzott elvárások miatt is csináltam pár vállalhatatlan dolgot. Ez baj, semmiképp nem üdvözlendő, de ettől még nem siklott ki az életem, idejében észhez tértem.
2017. ápr. 8. 14:13
 22/37 anonim ***** válasza:
85%

Én nem vicceltem, tényleg elásná élve a férfit.

Figyelj cicuka, nem rosszból írom, de tényleg hagyd ezt a palit. Így mégdurvább és undorító, h ismert téged sokkal kisebb korodba.

Én nem szoktam mások véleményével foglalkozni, de gondolom te igen..

Szóval nem akarom beléd rakni az ideget pluszba, de a környezetedbe élők téged is elfognak ítélni elég erőteljesen. hagyd a fenébe, szakíts vele, ha nem akar lekopni akkor szólj valamelyik férfi rokonodnak pl.: édesapádnak (nem tudom, h milyen kapcsolatod van vele, de valószínüleg tartom, h nem jó, ha tévedek akkor boccs), h koptassa le.

Feltétlen írj, h mi lett lesz a történeted vége, mert kíváncsi vagyok.

2017. ápr. 8. 14:20
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem járunk csak talalkoztunk kettesben mostanaban. Szeretnem tudni az okat hogy miert csinalja ezt,de igy nyiltan nem merem megkerdezni. Miota nagyobb vagyok nagyon jo a viszonyom vele. Tobbet tud rolam mint a sajat szuleim. En a szuleimnek soha nem mondtam el hogy van baratom volt amikor tole kertem es kaptam segitseget. Nincs rossz viszonyom a szuleimmel de nem is a legjobb hisz akkor tudnak h volt baratom.
2017. ápr. 8. 14:33
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a férfinek kellene okosabbnak lenni, és a te érdekedben kiszállni és békén hagyni téged. Ha tényleg szeretne, akkor jót akarna neked, és neked az lenne jó, ha békén hagyna. Tehát ha képtelen magát visszafogni, az nem azért van, mert szeret, hanem pontosan azért, mert nem szeret. Sajnálom, de ez az igazság. Remélem, érthető voltam.
2017. ápr. 8. 15:03
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus fedővel viselkedés. Ő az, aki megért, akinek mindent el lehet mondani, aki sokkal jobb fej, mint a többi felnőtt.

Menekülj ettől a kapcsolattól, és mindenképp szólj a szüleidnek.

Értelmes lánynak tűnsz az írásod alapján, és amiatt, hogy felismerted, mire megy ki a játék. Te itt csak sérülhetsz, érzelmileg, pszihikailag.

2017. ápr. 8. 15:05
 26/37 anonim ***** válasza:
72%
Na vajon mire kellesz, Lolita?
2017. ápr. 8. 15:11
 27/37 A kérdező kommentje:
Nem a szüleim soha nem tudhatjak ezt meg. Igen rendkivul naiv vagyok ezt tudom magamrol. A legnagyobb baj hogy nem tudom kulon valasztani azt h jol elvagyok vele az erzesektol,ha ez menne picivel konnyebb lenne,de azt hiszem h a vegen ugyis csak en fogok szenvedni es magamat hibaztathatom csak.
2017. ápr. 8. 17:51
 28/37 anonim ***** válasza:
36%

Nem, nem pedofil a férfi, ne írjatok már baromságot!

Ennek ellenére nem csoda, ha nem örülnek a szüleid. Lehet, hogy van 0,1% arra, hogy tényleg normális kapcsolat lesz ebből, viszont az esetek 99,9%-ában nem ez történik, és nem csoda, hogy aggódnak, mert egyrészt féltenek, másrészt kevés az esély, hogy te nem abba a 99,9%-ba fogsz tartozni.

2017. ápr. 8. 18:56
 29/37 anonim ***** válasza:
61%

Kedves utolsó! Csak nem te vagy a 37éves férfi? :O

Na a viccet félre téve a csávóka pedo.

2017. ápr. 8. 19:29
 30/37 anonim ***** válasza:
30%
29: Nem, te viszont rettenetesen hülye vagy. Nem azért, mert nem tudod, hogy egy 16 éves lányhoz való vonzódás nem pedofília (sem jogilag, sem orvosilag), hanem azért, mert ahelyett, hogy utánanéznél ennek, inkább elkezdesz mocskolódni és baromságokat írni.
2017. ápr. 8. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!