Szülők! Ti mit szólnátok ha a 19-20 éves lányotok egy 10 évvel idősebb férfivel randizna, akit a netről ismert meg?
Hát!
Nincs ezzel semmi gond köztünk 12 év van.
Am ez a korkülönbség nem tűnik komolynak mert a gyereked még vagy túl fiatal vagy a férfi elvezi hogy fiatal barátnője van.
Ezzel annyi szokott a gond lenni, hogy az idősebbek jobban tudják az ujjuk köré csavarni a lanyokat es sok lány nagyot szokott csalódni. Persze van kivétel.
Hagyj időt ennek a dolognak ha mindkét fél részéről komoly vagy komolyodik a dolog fogadd el mert sokat tanulhatnak egymastól.
Majd kiforrja magát a dolog...
Bármit is szólsz rossz vége lehet. Egy 20 éves nem szereti ha beleszólnak a "magánéletében"
Én pont ennyi voltam mikor megismerkedtem a férjemmel aki 12 évvel idősebb nálam 😉
A netes dolog aggasztóbb, de nem feltétlenül perverz disznó az összes neten ismerkedő pasas. Hülyékkel bárhol összefut az ember....
Ha nem normàlis a pasi a lányod úgy is belátja majd. Nem kell jó pofàt vágni hozzá, de ismerd még. Adj neki esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!