Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívhatnám fel magamra egy évvel idősebb sulitársam figyelmét? Én 9-es vagyok, ő pedig 10 és eléggé ismert a suliban, sokan nyomulnak rá.
nem láttam a meglévő kérdéseket. -.-"
köszönöm hasznos válaszod.
milyen több infó...?
összeszoktunk futni a folyosón. -.-"
3. hét után mit lehet mondani?
Szija
A lényeg, hogy próbálj meg Te is ismert lenni a suliban. Legyen valami amiben Te is kitűnsz a többiek közül. Ismerkedj a barátaival vagy a testvérével, ha van neki.
Vagy menj haza ugyanarra mint amerre Ő szokott és a buszon vagy villamoson köszönj rá. A kicsit kirívóbb, szexibb ruhák is segíthetnek. Mindig mosolyogj, tegyél róla, hogy észrevegyen.
Órák után maradj bent néha az iskolában, (mert mi is általában összegyűlünk az udvaron és csocsózunk vagy focizunk vagy ilyesmi)és akkor ott összefuthatsz Vele.
Mivel még kilencedikes vagy adódik az a lehetőség, hogy megérdezd Tőle, hogy merre van pl. a föci terem. Vagy kérdezd meg, hogy merre van xy tanár. Vagy egyszerűen menj neki "véletlen". Biztos hátranéz majd, mondd, hogy olyan űgyetlen vagyok ne haragudj. Közben mosolyogj, és kérdezd meg a nevét.
Ilyen egyszerű dolgok, biztos menni fog. Csak ne félj.
Pusz Vivi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!