Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy srác aki tetszik a suliban, de nem merek kezdeményezni, mert félek a visszautasítástól? Hogy hívhatnám fel magamra a figyelmét?
Dumálnék én vele, csak nem nagyon vannak olyan helyzetek..
Csak néha látom a folyóson a szünetbe, úgy meg elég hülyén nézne ki ha csak egyszerűen leszólítanám.
Pont ugyan ez volt velem is! Én elég félénk lány vagyok és és mindig csak szünezekben láttam a büfénél a fiút! Nemtudtam, hogy hogyan kerülhetnék vele kapcsolatba de aztán felvettem msn-re és beszélgettünk de élőben meg nem beszéltünk mert féltem vele beszélni :$ aztán egy idő után osztálytársaim elkezdték kérdezgetni tőle h tetszek e neki és ő azt mondta, hogy igen :D egy idő után beszéltünk élőben is ez kb 1 éve kezdődött el..egy idő után a kapcsolatunk megint olyan semilyen volt de ebben közrejátszott a nyáriszünet is mert nem beszéltünk meg nem láttuk egymást..de megint nagyon jóban vagyunk és kb 1 hónapja szájrapuszival köszönünk egymásnak és nemrég már smároltunk is :$ bocsi h leírtam most ezt a aztorit csak gondoltam így látod h mi lehet a következmény :) persze ez elsülhet ellenkezőleg is :S
nah sok sikert :)
nekem is ez a bajom csak én fiú vagyok
Ha van valami ünnepség vagy valami ilyesmi állj oda mellé és akkor ott a téma is meg a helyzet is pl. farsang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!