Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem olyan gondom van h nem merek kezdeményezni félek a visszautasitástól. Tudom h merjek és ne féljek de nincs önbizalmam 1-2 önbizalom növelő ötletet kérnék. Mit csináljak?
Én is ugyanígy vagyok, plusz nemrég még vissza is utasítottak.. Annyit teszek, hogy nem gondolok rá, magamat adom, ha nem jön össze, akkor pedig nem érdekel..
Próbáld ki! :)
15/F
Erre a legjobb módszer a gyakorlás. Nem veszthetsz semmit ha odamész egy lányhoz. Gondolj arra, hogy kihagynád a lehetőséget, hogy legyen egy rendes csajod.
Állj ki a tükör elé és mondd magadnak, hogy szexi vagyok, vagy amilyen szeretnél lenni addig mondogasd amíg el nem hiszed. Inkább akkor amikor nincs otthon senki. ;)
Hány éves vagy?
Mindenképpen próbálozzál annál a lánynál, aki tetszik és te is neki. Legalább kérdezd meg tőle, hogy nincs -e kedve talizni veled:)
És ha igent mond, esélyes:)
ha nemet és próbál másról beszélni, hagyd .
jaj, nők vagyis inkább csajok.. Próbálkozz sulin kívül, ott talán nem ér el a pletykás hatalmuk. :D
Még fiatal vagy, 1-2 év múlva pedig majd csak több önbizalmad lesz.
60 :D
ezt magad se hiszed el kisfiam, attól hogy megfogod a kezét, még nem jártok. ideje lenne felnőni végre! szerezz egy olyan csajt, akivel nem csaj a szájrapusziig juttok el, majd onnantól számold hogy hány csajjal jártál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!