Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
önbizalom hiányos embereknek semmi esélyük?
Figyi, ha már közeledik hozzád valaki, akkor valószínüleg nem lehetsz csúnya. :) Maximum neked fiú szemmel nem az olyan lányok jönnének be mint te (énis ilyen vagyok). :)
Ha valaki közeledik feléd, akkor gondolj bele, nem azért teszi mert nem tetszel neki...:P
Szerintem nincs esélyük. Onnan gondolom, hogy nekem is masszív önbizalomhiányom van, zárkózott vagyok és még sosem közeledett felém senki. De ha közeledett volna, sem hittem volna el, hogy komolyan gondolja.
Azt mondják az okosok, hogy az önbizalmat ad, ha olyan helyzetekbe mész bele szándékosan, amiről álmodban sem gonoltad volna, hogy meg tudod csinálni. És ha mégis sikerül, akkor az ad egy jó adag önbizalmat. Bár nekem ilyesmikhez nem nagyon van bátorságom.
Vannak egyébként fiú haverjaid, akikkel beszélgetsz? Mert nekem az is probléma, hogy nincsenek és ill. sosem voltak fiú ismerőseim és valahogy olyan ciki már maga a helyzet is, hogy egy fiúval kell beszélnem. Azt hiszem, menthetetlen vagyok. :))
Nincs hat. Egyetlen tars a magany meg a paranoia. A megoldas az lenne, ha olyannal jonnel ossze, mint te magad, de az meg olyan szinten necces... Ket onbizalomhianyos nem tudom, hogy talalhatna egymasra. Bar teny, hogy aranyos lenne :D
23/F
Én is ilyesmi vagyok pasiban (pont ugyanezeket gondolom, teszem), mondjuk én tudok beszélni, de kezdeményezés.. :D
23/F
Utolsó...elgondolkodtatott amit írtál. De nem tudom egyenlőre elfogadni magam, hogy kell azt? :( :))
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!