Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » önbizalom hiányos embereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

önbizalom hiányos embereknek semmi esélyük?

Figyelt kérdés
Szóval 0 önbizalmam van, és mivel nem vagyok megelégedve magammal, nagyon nehezen engedek magamhoz valakit, vagy ha egy jó pasi közeledik, az az érzésem, hogy cikizésbõl csinálja, mert hogy nézhet valaki olyan rám. tudnék-e ezen javítani? 20L
2011. jún. 4. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát ebben én nemtudok segiteni...azt magadnak kell elérned ,hogy elfogadd önmagad :) de hidd el nekem ,ha ez sikerül többé nemlessz gond :)
2011. jún. 6. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a cipőben járok :(

Mindig azt hiszem, hogy sosem leszek elég jó senkinek.

Szerintem az ilyen embereknek is van esélyük, csak sokkal kevesebb.

19/L

2011. jún. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!