Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják azok, akik nem félnek a visszautasítástól?
Én félek tőle nagyon, de le lehet küzdeni.Meg kell élni, furán hangzik de ha megéled megszűnik az érzés pl. direkt odamegyek egy csajhoz hogy elutasítson ezért direkt hlye szöveget mondok pl. : szia annyira gyönyörű vagy van barátod?
Tipikus lúzer duma:D így biztos elutasít, és iylenkor magamba fogadom az érzést és elmúlik, tedd te is ezt.
És mi van ha elutasít valaki?ez miért rossz?
Ez egy jó dolog ha elutasítanak:
1. jó nagy hüyle az illető, hiszen nem tudja mit hagyott ki, saját magával cseszett ki ezzel hogy elutasított minket
2.egyel közelebb kerültünk a sikerhez
3. tanultunk az esetből
Szóval én inkább arra lennék kíváncsi, hogy aki fél a visszautasítástól az miért fél?Nem történik smemi olyankor.
21f
te ezen ne gondolkodj;)
inkább fiúknak vagy FÉRFIAKNAK kellene ezt a kérdést feltenni. ez a probléma lényege..ne a lányok kezdeményezzenek már! úgy értem, egy csaj lehet kedves, de ne az legyen hogy ők kérik el a csávó számát a végén meg ők hívják el moziba és étterembe..! Elég szomorú...
Amúgy meg ha férfi lennék imádnék kezdeményezni mint akár úgy is mint Barney az Így jártam anyátokkal-ban:D
Ha valaki lazán veszi és fel van készülve az elutasításra nincs baj:D
utolsó vagyok
Azt mondják, a nők csábítsanak, a férfiak hódítsanak:p
Úgy nem félnek, hogy leplezik.
(Meg lehet magunkat vigasztalni, hogy a másik volt hülye, de az csak saját sérelmünk kivetítése és/vagy elfojtása...)
Neked elég szemezni, vagy odapillantanod valakire, és az onnan tudni fogja, hogy bepróbálkozhat. Így olyan mintha a férfi kezdeményezne, pedig általában a nő választ. Ránézni meg valakire nem olyan kockázatos. Próba cseresznye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!