Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer kezdeményezni?
Teljesen biztos vagyok benne hogy tetszem neki - bámul, szemez, és több barátja is mondta, nekem is tetszik, miért nem bír kezdeményezni? mivel 'bátoríthatnám'? nem ismerjük egymást 'hivatalosan', csak a slui folyosóraira korlátozódik az ismeretségünk (vagyis még sosem beszélgettünk), de ezt könnyen megváltoztathatná... kezd idegesíteni a helyzet, és nem sokára megunom a várakozást :/
17/L
Fogod magad odamész hozzá letérdelsz lehúzod a kicsi nadrágocskáját és bekapod a kicsi farkincáját ha ezek után se veszi a lapot akkor buktad.
De most komolyan van szátok odamész és közlöd vele. Lányok évről-évre egyre kényelmesebbek. Viszont a hidegháborús Kém kézikönyveket tudják bújni aztán sírni, hogy "de én jeleztem felé".
Félénk.
Egy csöppet.
Állj a sarkadra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!