A 16 éves lányom idősebb férfiakkal csetel Skype-on! Mit tegyek?
Valamelyik nap a kisebbik lányom elment a nővérével a városba, és bekapcsolva hagyta a gépét. Nem szeretem ha fölöslegesen megy,ezért mikor kiakartam kapcsolni láttam, hogy három, 40 év (!!!!) körüli férfi írt neki, akik közül csak egy volt magyar, a másik kettővel angolul beszélt
Igencsak kikerekedett a szemem!!visszaolvastam, miket irkáltak egymásnak, alig hittem a szememnek... a lányom egy 42 éves férfival flörtölt!!!
Elnézve a lányom barát listáját az a három ember csak a töredéke volt az ismerőseinek..
Kétségbe vagyok esve, nem értem mi ez az egész. Okos, értelmes lány. Nagyon ritkán kell vitáznom vele. Borzasztóan remélem nem keveredett bele valamibe.
Hogy beszéljek most vele erről? Miért viselkedik így? Segítsetek!
Előre is nagyon köszönöm!
Téged tizenévesen nem vonzottak az idősebb pasik? :)
Beszélni tudsz vele csak, elmagyarázni a net esetleges veszélyeit (Pl. hogy a csávó felvételt készít, ha netalán megmutatná a melleit...stb., és akkor az egyszer vissza is köszönhet, szóval az ilyet mindig arc nélkül kell csinálni. Vagy pl. hogy ne adjon ki olyan infókat, amivel visszaélhetnek, mint a bankkártya.)
Na meg persze nem árt tisztázni vele, hogy ekkora korkülönbségnél nem valószínű a rendes párkapcsolat, valószínűleg csak a szexre utaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!