SOS! Működőképes lenne ez a "büntetéscsere" így?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, három hónapja várok arra, hogy pénteken elmehessek egy iskolai bálba. A buta hazugságaimmal rászolgáltam arra, hogy ne mehessek el, annak ellenére, hogy tudják, hogy erre készülök már nagyon hosszú ideje. Tudni kell rólam, hogy sajnos telefonfüggő vagyok. Ebből kifolyólag arra gondoltam, hogy úgymond becserélhetném a büntimet arra, hogy nyári szünetig ne telefonozhassak, internetezhessek minden kiskapu és egyéb nélkül, csak informatika órán. Működőképes lenne ez? Nagyon szeretném, sajnos az idő szorít :(2017. febr. 20. 21:39
11/13 anonim válasza:
Nem, de egy lehetoseggel kevesebb.
12/13 anonim válasza:
Azért az is elgondolkodtató, hogy miért érezte úgy, hogy nem mondhatja meg az igazat a szüleinek. Ugye ahhoz kéne a kölcsönös bizalom. Csak a szülők részéről annyi mindig egyszerűbb, hogy a gyerekkel nem kell foglalkozni, aztán ha hazudik, akkor ő a hülye. Utána lehet bűntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!