Az jó lehet ha reszelek bele almát? Kisfiam nem eszi meg a sós kaját, meg azt sem, amit én főzök neki. ha az üvegesbe reszelek bio almát és azzal megédesítem az működőképes lehet? 9 hónapos
Figyelt kérdés
Köszi2009. febr. 19. 11:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan reszelhetsz bele,bár nem írtad milyen összetételű bébikajcsira gondolsz.
Nekem nem eszi meg a kisfiam reszelve az almát,ezért én főzök neki krumplit és ahhoz reszelem az almát.
Nagyon szereti. Van amikor ebédre ilyet eszik ,akkor teszek bele neki csirkehúst is.
2/4 A kérdező kommentje:
husi, rizs, krumpli, zöldség. ilyesmi összetételű üveges 8hós bébikaják vannak itthon, de így magában képtelenség beletuszkolni a manómba.
akkor kipróbálom almával, remélem sikerül és megeszi:))
köszi
2009. febr. 19. 12:16
3/4 anonim válasza:
Ezekhez tökéletesen jó lesz.
Még a szilvát is szokták javasolni,de én még nem próbáltam.
Attól is édesebb lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2009. febr. 19. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!