Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek működőképes lenne...

Gratis30 kérdése:

Szerintetek működőképes lenne egy mobil autómosó vállalkozás?

Figyelt kérdés
Mobil autómosó vállalkozás konkrétan helyszini kiszállással a kocsitulajdonosnál külső-belső tisztítást végez. Szerintetek van kereslet erre?
2011. okt. 18. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:

A külső tisztítással foglalkozókat el szoktam hajtani a lámpánál. :)

Szerintem biztos lenne aki érdeklődne, de szerintem nem lenne elég ahhoz, hogy meg is élj belőle.

2011. okt. 18. 19:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a pirosnál állókat zaklatnám hanem hívásra házhoz mennénk.
2011. okt. 18. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Felejtsd el.

A normál kézi mosók is haldokolnak akkora túltelítettség van a piacon.

A csórók IMO-ba járnak 700-ért,karcok ide vagy oda.

A nagyáruházak parkolóiban megjelent Ez Wash mosóknál embert nem látni soha.

Pedig a gőzös technika illene a mobil vállalkozáshoz...

De az üzemanyagodat nem számolhatnád fel pluszban,ha pedig az lejön az átlagos munkadíjból eleve deficites volna a biznyák.

Egy otthoni mosás 5 perc pár vödör vízzel,a porszívózás másik 2 perc , ezt bárki megteszi magának - ingyen.

Arra a pár sznobra,lustára,rokkantra aki még is igényelne otthoni segítséget meg nem lehet vállalkozást alapozni.

Bérelj ki egy jó helyen lévő autómosót és a végén az áttörlést csináltasd félmeztelen csajokkal - abban volna ráció.

Szerintem.

:o)

2011. okt. 18. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez jó:)

Az a jó ötlet,amit sokan rossznak gondolnak.Legalábbis ez az én látásmódom bizonyos helyzetekben.

Én annyit hozzátennék,hogy nem külön,közvetlen hívásra mennél ki,hanem meghírdetnéd,hogy "ezen a napon mobil autómosó üzemel ebben az időszakban,ebben az utcában..."

"az első 100 jelentkezőnek kedvezmény"

És igen,a samponozást bikinis csajok meg szakadt farmeres modellsrácok végeznék:D

Meg,persze kapcsolatban állnék mindenféle autós-alkatrészes-kellékes céggel.Tudnék óccsóér gumit meg olajat...stb

Vagy egy autószállító kamiont átalakítani autómosóvá,ami mindjárt be is gyűjtené meg tisztítaná a vízet-mert,ugye az útra nem lehet kiszórni-stb,stb.

Nem csak az a lényeg,hogy van-e rá igény,hanem az is,hogy hogyan lehetne rá igény.Szerintem:)

2011. okt. 18. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Az Ez-wash és még vagy kismillió másik cég csinál ilyen helyszínre kiszállós mosást. A gond az, hgoy egy átlag ember nem fog ezzel vacakolni. Gondold el, hogy ki az hülye, aki először is rákeresne neten hogy mobil autómosó, majd felhívná, majd időpontot egyeztetne, majd várna rá, és a végén még többet is fizetne érte mint egy bármilyen sima autómosóban? Nem beszélve arról hogy én pl. a 13-ban lakom, itt egy talpalattnyi hely sincs ahol akár arra az 1 órára meg tudnál állni...

Ha valaki mosatni akar, az beviszi az első gépi/vagy kézi mosóba, és ott azonnal megcsinálják óccsóért.

Aki kicsit allergiásabb a mosókra (mert ügye sokan nem hinnék de ez is egy külön tudományág, hogyan kell szépen, alaposan, de karcok nélkül mosni) annak úgyis megvan az a pár helye ahova viszi a verdát, és bármilyen ilyen Ez-wash szerű vízmentes mosóról még csak hallani sem akar! A bevált helyeken profik dolgoznak, nagyjából ugyanannyiért mint máshol. Te egy új, ismeretlen mosóként ezekkel nem tudsz versenyezni (szerintem).

Egyetlen olyan dolog lenne, ami talán működőképes lenne, igaz ehhez meg nagy bizalom kell:

Miután az ember hazaért, odamész a kocsijához a lakásához, a tulaj odaadja a kulcsot, és te elviszed a fix mosódba, lemosod, majd visszahozod. A megtett km-t elengeded az árból, így tul. képpen a tulajnak ingyen van az, hogy te elviszed a kocsiját. A tulajnak nulla kerülő, és semmi időt nem vesz igénybe. De persze ez is sok kérdést vet fel: ki az aki bárkinek odaadná a saját autóját, 1400-1500 ft-ból ha még a km díjon is engedni akarsz, kb 100ft-ért fogsz mosni...

2011. okt. 18. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:
2011. okt. 19. 14:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, alátámasztottátok a megérzéseimet. Ezekkel érveltem az ismimnek is aki az ötlet szerzője.
2011. okt. 19. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az ötlet maga jó csak az ország hozzá nem :D
2011. okt. 19. 20:10
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok!

en is valami ilyesmiben gondolkozom,mobil autoäpoläs,de en az egeszet ausztriäban szeretnem kivitelezni!

Magyarorszägon szerintem egy ilyen cegböl nem lehetne rendesen megelni,ausztriäban is csak munka mellett csinälnäm!

Ha beindulna az üzlet akkor talän mär teljes munkäban is lehetne vele foglalkozni!

Szerintetek külföldön mennyire kivitelezhetö egy ilyen üzlet??

2014. jún. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!