Az autómosó nem karmolja össze az autót?
Figyelt kérdés
Ha külföldre mennék, csak kénytelen lennék vinni az autót a mosodába, csak félek hogy tönkreteszi a lakkot idővel. Tudom hogy van kézi mosó is, de az hogyan működik?
Milyen időközönként kell pénzt beledobálni és mennyit?
Be kell szólni a kutasnak?
2010. ápr. 1. 12:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem a kézi autómosás ingyenes egyes helyeken.
Ez olyan, mint a kerékpumpa, csak bedugod, fújsz bele egy kicsit, kiveszed, elmész. Ez ingyenes, szerintem a mosás is az.
2/8 anonim válasza:
Én voltam már pár kézimosóban, de mindegyiknél fizetni kellett. Van ahol 50-essel, van ahol 100-assal működik az automata. Én 1-1 funkcióhoz több érmét bedobok, és akkor annyival tovább megy folyamatosan... Az tőled függ, hogy mennyit dobálsz be, pontosabban attól, hogy mennyi mosást (tisztavizet/samponos mosást/ öblítést/ viaszos kezelést) igényel meg a kocsid... (a keréknyomás az ingyenes, a poszívózás is fizetős történet természetesen)
3/8 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a kézi mosás, átlag?
Neked menyibe szokott kerülni?
2010. ápr. 1. 13:24
4/8 anonim válasza:
Én kb. 20-25 db. 50-est dobálok be, attól függ mennyire koszos... Már megint elkezdtem gyűjtögetni az 50-eseket, lassan "fürdetésre" kerül a sor. :)
5/8 anonim válasza:
Én tavasszal és ősszel mindig géppel mosatom le hogy a viaszt rátegyék ősszel megvédi a sótól télen. Tavasszal meg azért hogy lemossa a sót, ha van rajta :) én 1500Ft körül mosom géppel. 800Ft szokott lenni a kézi, de az csak samponos víz nem viaszos. A gépi azért is jobb mert az alvázat is lemossa. Ja és ha géppel mosod akkor a benzinkutas csávó kb 200Ft ért előmossa neked, hogy a sár is lemenjen mert már jártam úgy hogy a sár ottmaradt az oldalán. Nyugodj meg nem karcolja össze. Ha mégis akkor Vegyél Fix it prot nekem az van és minden felületi karc ellen kiváló. És ha nincs apród akkor bemész a benzinkútra a pénztárhoz és megkéred hogy mosoáshoz kérsz aprót pl 1000Ft-ért.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kösz mindenkinek! -)
2010. ápr. 1. 17:00
7/8 anonim válasza:
Én a kézit használom, Szombathelyen a "Habos Autókozmetika" nevű helyre járok.
bedobálsz 100-asokat és ott úgy van, hogy 100Ft az 100 másodperc.
És itt van viaszos is.
8/8 anonim válasza:
Ha valaki meg akarja kímélni a fényezést az autóján, akkor csak maga tegye othon és minnél hidegebb vízzel. Tapasztalatból tudom a melegvíz felgőzöli a festéket és korhózió lép fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!